Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto...ranije su optuzivali stara auta da su nesigurna i da dolazi cesce do saobracajnih udesa, sada svi (mahom svi !) voze novija auta pa se jos vise gine, znaci nije do starog auta........ ! :(
Ne treba rat dok imaš ovakve puteve
Zanimljivo da i tamo vlada isti kurslus kao i ovdje!? Zanimljivo da i u komsiluku SVE ISTO?? Hmmm Vucic tamo SDA ovamo, isti kurko, iste face i mentalni sklop.Glasaci Him isti :D
Tuga i jad kako od pojedinih mladih mentaliteta pa do saobracajne infrastrukture.Postaviti vise saobracajnih kamera i mnogo vise poostriti zakon i kazne.Pravno regulisati nacin naplate.Isto tako kontrolisati sistem izvrsenja naplate a ne da se podkivanjem zavrsavaju mnoge od njih. Ovim nacinom bi sigurno mnogi zivoti spasdni bili.
Nije do cesta koliko je do vozaca!
Izgleda da se visokim kaznama na našim prostorima ne postiže ništa.Ovdje se pod hitno treba raditi na što ranijoj edukaciji mladih u saobraćaju.Problem je očigledan;mladi vozaći+jaki automobili+slaba edukacija+loši putevi+alkohol=tragedija.
Balkanske saobraćajnice, posebno bosanske, projektovane za 1970te godine i za Fiće Stojadine, Pezejce, Fapove 13ke, konjske zaprege, motokultivatore ....
Šta ti znaš kako izgleda Ibarska magistrala...
Iskljucite komentare!!!
Sta se ovo desava Boze dragi, pa ovo je preslo sve granice. Koliko ima samo mrtvih u saobracaju na nasim prostorima. Ovako ne moze dalje. To nije ni do auta, ni do puta, nego iskljucivo do kulture voznje, koja je ovdje nazalost katastrofa. Hitno se treba nesto promijeniti. Lijep dan vam zelim. Cuvajte se.
Desava se ne postivanje saobracajnih propisa i bahatost kao predispozicija za fatalne ishode. Kod nas 90% vozaca ne daju zmigavac, a silna preticanja po punim linijama je svakodnevnica. Sta ocekivati. Na zalost strasne posljedice koje se placaju zivotima.