Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pas vam mater zivotinjsku!
@PJS2 Pomahnitali Bosnjaci
Vlaska propaganda. Pola covjek, pola vlah to vam je srbin prljavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jeli ovo crni humor ili stvarno? pa to treba sve postrijeljat!
Silovanje je na Kosovu je od pamtivjeka rasiren delikt. Ja mislim da je svaka kobila i koza koja je dosla na svijet tamo silovana a ni kokoskama i kuckama nije toplo.
mogu da shvatim daje natakario profo,pa i pandur ali da je ginekolog ,to mi bas nesto cudno. to je kao da poslasticar ode u prodavnicu i drpi sladoled
A možda je i ona u fazonu bila čim ju je ginekolog dotakao dolje u svrhu pregleda - siluje me, policajac stavio ruku na leđa - siluje me.. A sve je to razlog pravog prvog silovanja.
Vjerovatno su misljenja da je jadnica obescascena pa hajdemo svi redom. Fuj.
Cale pravdu u ruke pa nek pisu onda za jedan dan ubijen profesor policajac i ginekolog
Blago sumljivo..
Jadni genocidni srbi-turska kopilad,, jedva cekaju ovakve vijesti da malo se utjese tudjim zlocinima a svaki dan neko zagine od sjekire, upucaju ga usred ulice, siluju pa ubijaju, nestaju bez traga od pjevacica do cistacica, svakodnevno ih love po cijelom svijetu zbog zlocina, pljacke, droge itd itd to nema ni obraza ni srama!
Monstrumi.
Vlaski opancari. Palili zive ljude, visestruko silovali hiljade zena. Koliko samo monstruoznijih vijesti crne hronike dodje iz Servije, pa mi nikad neki kodeks ne dozvoljava da generalizujem, pa da pisem ovo sto oni pisu. Njima duse zatrovane klicom zla, oni su bez casti i kodeksa. Nije vam lako Bosnje, valja sa takvom mrakom zivjeti. Mi smo se donekle njih i oslobodili, jos ih ima samo u par rezervata po Kosovu poput Indijanaca.
Cast hrabrim ljudima sa kodekaom, Indijancima.
Cast hrabrim ljudima sa kodeksom casti, Indijancima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije to slucaj samo na Kosovu,monstruma ima i kod nas ljudi.
Ajoj, najgore od svega sto ce dobiti smijesne kazne..ako i dobiju...kako bi ja ovo maltretirao,ma kad bi mi culi ime, sami bi sebe ubijali..znaci za ovakve tipove, najstrasnija mucenja treba raditi, najstrasnija, ali ne da ih ubijes, vec do granica bola da ih dovodis, da umru od iscrpljenosti nakon nekoliko mjeseci konstantnog mucenja..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Ako se dokaže da je tako, sve trojicu uhvatit i kastrirat!
Strasno.