Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vode se kao manjine a cine pola Crne Gore.....
Bili su nekad i većina dok od NJEgoša nije proradio NOŽ !
@dubrava1929 Ne poznajem puno istoriju CG , jedino da je za vrijeme prvog svjetskog rata bio genocid u Gusinju na Bošnjacima i taj se šablon od tada stalno ponavlja. U tom smislu Milo treba da da izjavu NIKAD VIŠE kao preduslov razgovora. TO bi uz ulazak u nATO bilo dovoljno osiguranje. A imala su Bošnjaci Fikreta Predsjednika pa genocid, to nije nikakva garancija.
Kako god ali Milo ce morati da ih drzi kao malo vode na dlanu,jer samo nek ode jedan on opet nema vecinu!
Pobjedice SRPSKA SPARTA!!!
Sad je Podgorica srpska Sparta? Bio Novi Sad, pa Priština, pa Banja Luka, sutra Srebrenica?
@odliv mozaka Novi sad je srpska Atina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Crna Gora je odlicna ruta iz Albanije prema Bih, mnogo je lakse dogovoriti sa Albancima nego sa muslimanima iz Bih. Ovi nikad ne znaju sta hoce, a stalno im se daje. Ne dorasla nacija.
@antestar55 i ti si nedorastao pravopisu
ovaj 1 mandat koji fali moze biti skuplji od Luke Modrica [50 mil. eura]
Nece Trumpa garant
Bošnjacima nude mjesto premijera isti oni četnici koji su 91 pjevali pred pravoslavnim crkvama u CG: Ko je drugi, ja sam prvi da PIJEMO TURSKE krvi ! Dakle, ako ovca voli POD nož, opet će za njim ! Ovo bi se u nauci trebao ekskluzivno zvati bošnjački sindrom ! Toliko su puta u istoriji poklani da na kraju uživaju pod nožem ! Evo sav sam se osuo od užasa. KAda je Vuk Drašković iste 91 distribuirao svoj maga uspješni roman NOŽ, nisam znao da je NOŽ namjenjen Bošnjacima !
I Milo je Bosnjake pod noz 91. Deportacija Bosnjaka u H. Novi, Strbci sve je to za vrijeme starog Mila. Ovo sto pises cisto je napamet jer sigurno da CG poznajes sa geografske karte ... Opoziciju cine i gradjanske partije: - URA - Demokratska Crna Gora - Pokret za Promjene. Bosnjak sam iz CG, poznajem prilike u Bosni, ovo sto ti pises, isto tako Bosnjaci u CG kazu ako ne dobije Bakir i SDA podijelit ce se Bosna izmedju Srbije odnosno Hrvatske.
@bilan KO ne pamti, NOŽ MU DOĐE KAO SUDBINA. A NATO dosad Bošnjacima nije nikad oštrio NOŽ, bar to je lako provjerit. AKo Milo sad uvede CG u NATO OK, i nek mu poslije okrenu leđa ako ih vrijeđa, a prije tog nek dobro razmisle kako bi im bilo pod RUSIMA, i zašto su sve evropske nacije pobjegle od RUsa pod okrilje NATOa .a da samo Bošnjaci hrle njima. A Srbi demokrate vole da se slikaju sa automatom, na primjer Koštunica, tako da ja ne padam na tu priču.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakve ce biti vlada u cg mogli bi odlucivati zagreb, sarajevo i tirana
sto duze cekaju visa cijena u ovoj fazi se sve vrti oko novca
Podržaće Mila, a sad sebi dižu cenu ne bi li došli u poziciju gde će da se pitaju nešto u budućoj vladi.
Sada slijedi licitacija, a dobitnik je onaj ko najvise plati.
dižu ljudi cijenu sebi...