Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao naslova. prvo policajac nije trazio mito niti ga je uzeo. uzeo je da prebroji pare da vidi jel ima 2500 (ili 25000) dinara. kad je vidio da nema nego da fali dinara (ne prima eure) vratio mu je pare i rekao idi plati u postu. amer se pravi malo debil i ocigledno provocira policiju da bi imao preglede na yt.
uostalom covjek provocira policajca, na kraju im ironicno mase rukama 5 puta. nek ovo pokusa u pustinjom okupanom Texasu. Nek odbije izaci iz auta kad policajac kaze
Полицајац му је написао na папир 3500 још, погледај. Углавном, мислим да је ту био неспоразум, јер полицајац не зна енглески, а она шефица није baš све објаснила. Мени да онако полицајац показује и спомиње различите цифре, а ја га не razumem, nego самo видим бројеве које пише, показује, помислио бих да хоће паре. Поготово код нас. A немају право тражити од странца да потпише докум ент који не разумије. И такође сат и по држати човјека... па ухапси га ако је прекршио закон или ради нешто што не треба.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve vrijeme mu pokusava objasniti 5000 din kazna ili 2500 ako plati na licu mjesta (u roku 5 dana). A Ameri su poznati po aroganciji. Sipak bi smio tako da prica sa policijom u Americi.
jeste smotani , pa trazio mu je 3500 umjesto 2500
tupko, prati kako pise 3500 dinara na papir nakon sto mu je ovaj 2500 ponudio...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo je samo dokaz sa kakvim neandertalcima komsijama zivimo
ne slazem se, nismo mi kao genocidasi
to je neuporedivo, kada vidis gdje se to sve desilo i u koliko sati. a znam ja da se vi srpcici bojite sarajeva i bosne opcenito
Svaka cast momku . Vidi se daje mu 2500 koliko je i kazna još nisu bili sigurni pa ga pita da li 1100 dinara = 10 Eur., onda policajac pokusaje da ga prevesla misleci da ne zna koliko je dinar pa mu pise 3500. Vi podrzajete korupciju a hocete da imamo drzavu ko Amerika. Zato ameri i jesu ameri a mi uzimamo kredite od njih ...
Policija pa još srpska-dno dna. Za cvaju sve može....
Glupi srbin. Idiot za youtube.
Jadni policajac, još mu ispisa priznanicu.. :) Pa što lijepo ne rasporede patrole, da makar jedan zna engleski, na lokacijama gdje prolazi više stranaca.. Ovo je ipak nivo komunikacije koji ne zahtijeva neko preveliko znanje stranih jezika. A ovaj anglosaksonski krelac očigledno nije ni shvatio da je policajac postupio potpuno ispravno ili je namjerno sve predstavio na iskrivljen način, što je takođe vrlo moguće..
Iskreno, nije mi lik bio dovoljno interesantan da bih istraživala po netu, ali mi bi solidno krivo jer mu je neznanje jezika od strane policajca dalo opciju da ismijava.. Cijelo vrijeme snimka sam se nadala da će policajac dozvati kolegu koji zna Engleski i šipak.. S obzirom da danas ogromna većina mladih zna makar osnove engleskog, ovakav slučaj se lako mogao izbjeći prostim kombinovanjem mlađih i starijih policajaca u patroli.. E sad.. s druge strane sam pomislila kako je možda i lijepo što policajac nije znao.. On je u svojoj zemlji i govori svojim jezikom.. Kako god.. Ružna "reklama", na koju bi bilo fino reagovati oficijelno jer sumnjam da je imao dozvolu da snima službeno lice, a pogotovo da to objavi..
Kako bih ga ja iz cipela istresao. Da je ovdje u Americi vidio bi kako bi prosao. Ovaj policajac je imao i previse strpljenja s ovim britanskim sljamom.
jarane gori ste vi od ovog policajca,njega ne krivim sto ne zna engleski jer engleski nije u srbiji sluzbeni jezik. ali jel iko od vas "novinara" odgledo klip ? i vi i avaz pisete navodno trazio mu mito.nidje veze,a amer retardirani pokusava praviti stokom i budalama covjeka koji je 100% korektan prema njemu.de nek u njemackoj il americi tako odbije izaci iz auta pa da vidimo sta bi bilo.
Ništa ovdje momak nije pogriješio. I ne treba da izlazi iz auta, i ne treba ništa da potpisuje. To što su ovdje ljudi navikli da budu gooženi to je problem Balkanaca pa u ovom slučaju ne mogu da podnesu normalnu reakciju čovjeka koji zna svoja prava. Podrška momku a policija nek educira službenike i nauči ih profesionalizmu.
Američki policajac bi mu pokazao šta je prekršio, ovaj bi to prihvatio i razišli bi se ko ljudi. Ne bi ga šetao oko auta, gurao mu papire da potpiše, galamio mu kao nedoje.bana kučka i doveo pola smjene da mu se redaju svako sa svojom pričom. Amerika je za nas nedostižna i kad neko odavde se.re po Americi to je u najmanju ruku smiješno i bijedno. Neka je Amerika živa još hiljade godina i daj Bože da smo mi upola ko Amerikanci. A korištenje pojma "srpske zemlje" već prelazi u sferu mentalnih bolesti. Tu ti ne mogu pomoći. Američke države postoje, ali srpske ne, jer Amerikanci su utemeljena i ponosna nacija a Srbi malo pleme na Balkanu. Da Srba nestane niko se u svijetu ne bi ni počešao zbog toga.
A u domovini bi ga izrešetali k'o kera...yebo on mater svoju!
Miran.
Lazu te. Cevapi su iz Bosne.
Samo ih ujedaj jarane, glup policajac ko daska, ovako nas Bosance matletiraju od Srbije, Slovenije do Hrvatske , mora se kazna platiti na licu mjesta inače te ne puštaju a mi i dalje uvozimo Slovenačko mlijeko od bagre
Od ovolikog svijeta, ti u srbiju ides....tako ti i treba.
"Nakon posjete državi Liberland, " Sve je jasno nakon prve recenice, o kakvim se tipovima radi :) Ne volim policiju i njihovu bahatost, ali ovdje je samo ovaj lik bahat bio.
Odgledao sam 30 sekundi. Vise nisam mogao. Vec sam zamislio kako bi to izgledalo da ovaj arogantni, iritantni debil razgovara ovako sa policijom u zemlji gdje je odrastao. Ne bi znao gdje mu je dupe, a gdje glava. Nekad covjek prosto pozeli policijsku brutalnost :-)
srbi nisu zasluzili drugacije da se sa njima prica :)
Chavez :-))) I am asking you for your supervisor... ok sir... now you have busted my vehicle up, and now you are going to detain me, and now you are illegally getting into my vehicle, and now you are taking my phone... :-)))
pokušao isprovocirati drota... prepotentni zapadnjak.. drot obavio posao profesionalno, samo mu je trebao fino reći , na čistom maternjem...fuck you...
srpcic pisao na papir da hoce 3500 dinara nakon sto mu je nudio da plati uobicajenu kaznu...banda seljacka, odakle se izrodise