Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vas 100 nije kriticna vecina, niti manjima. sta ima da vas se pita
znao je Tito dobro zašto nije htio ni istok ni zapad, ni nato ni varšavski pakt...
Niko nas nije pitao hocemo li mi to i sta dobivamo ako udjemo u clanstvo?! Pticama na grani je jasno cemu sluzi reformska agenda i prekomjerno zaduzenje! Zapad nas je gurnuo u kamu 92' i od tad nas zaljeva govnima u kojim se davimo!
Nabijem Evropsku uniju na qurac! Ovce jedne! Zar ne vidite da nam namecu kojekakve zakone koji idu na stetu gradjana! Mislite da ce vam biti bolje, e pa varate se! Ako udjemo u evropsku smetljarsku uniju tek cemo onda propasti!!!
Uvijek protestovali ali Milu Djukanovicu ne mogu nista.Srpska gamad.
@PokretacPromjene2 Mislili su drzavnim napadom da smaknu Mila,nisu uspjeli.Kad su planirali genocid u Pljevljima Milo je poslao vojsku da spriječe pokolj Muslimana u tom gradu.Srbe na vrbe.
ne glupiraj se Punac! Američka ambasada u CG radi šta hoće... Saša Marković, veliki borac za čojstvo, knjige, predavanja (pogledati na YT) -- ubijen kao slučajno! Narod niko ne pita ništa. Ako CG uđe u taj savez svjetskih ubica & zvijeri, to će biti početak kraja ove CG, BiH (Federacije)... Mase u svijetu su ovisnicima petrodolara, i-telefona, hamburgera & pečenih pilića iz Kentakija, holivudskih sranja, demonologije iz silicijske doline (kompjuteri, internet, fejsbuk...)...
Nisu to građani, to su srpčad, vlahadija, četonje, đikani.
Vidjeces jednog dana kad sve balkanske zemlje budu u NATO, pa kad nas budu slali u neke daleke zemlje da branimo interese amerike i "zavodimo demokratiju" i ubijamo nevine civile koji brane svoju zemlju, pa cete shvatiti zasto srbi ne vole NATO. Ne biste ga ni vi voljeli da vas je bombardovao osiromasenim uraniumom.
@Zoran Čmaraj djikane odjebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)