Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ratu u Bosni srpska vojska je silovala između 15.000 i 50.000 žena. Mnoge su rodile djecu kao posljedicu, i postoji udruga "Zaboravljena djeca rata". Zašto srpska pravoslavna crkva nikad nije reagovala na to, ni pojavu silovatelja, kriminalaca, ratnih zločinaca na televiziji u Srbiji ? Ali zato pravi litije za podršku Rusima, protiv gay parade, daju ordene osuđenim ratnim zločincima. Srbija i njihove porodične vrijednosti...
Šta silovatelja hoda po Banjaluci, Bijeljini i Srbiji samo dragi Bog zna... Srbija i RS se nikad nisu odrekli svojih zločinaca
Pa, kod njih Seselj svaki dan na tv
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj Informer i vlasnik najveci nacinalisti u svijetu
Acina fabrika lazi
Trebali su ga slomiti ko cackalicu govno jedno
Pa tom treba psihijatrijsko strucno lijecenje, da bude zatvoren negdje. A ne pustili ga, pa jos beskucnik nema hdje a nema ni para sigurno. Banana drzava.
Vucko trovac.
Srbija je dno dna!!!!!
Na podrucju bivse Jugoslavije, realno, nema gorih medija od medija u Srbiji. Odron!
Ovog Vucicevica bih licno zeljeznom sipkom izlupao da mjesec dana na slamku jede u bolnici, i to kad bih ga sreo negdje na tlu BiH, kakva mraka je dobila medijski prostor i mogucnost ogromnog profita i trovanja drustva, pa ovakve treba vjesati po trgovima!
20.000 bosnja se skupi kad pobjede na jednom od vučićevih tv stanica a informer je samo dio vučićeve medijske scene.
Silovatelji,ubojice,palikuce,monstrumi bravo Vucicu daleko vam kuca bila steta sto niste u Rusiji ali kako ste krenuli granice EU ce i biti na granici sa Srbijom
ZATVORITI GO VNA
Intervju sa silovateljem? Prava slika Informera, omiljenog izvora informacija za putinofile, antizapadnjake, raznorazne teoretičare zavjera (pardon, za "one koji misle svojom glavom"), čuvare "porodičnih vrijednosti" i slične slobodne mislioce.
čovjek je bolestan, ne može biti na slobodi, nema osjećaj odgovornosti! Istovremeno žalosno slušati jer sistem ga nije spriječio da sve to uradi a sada ga je opet pustio na slobodu i valjda čekaju da opet ponovi neko krivično djelo! Definitivna potvrda da zakon nije dobar!
Velika većina nekada nezavisnih medija (kao B92 i td.) koji su nastali kao revolt režimu Miloševića su sada postali Vučićevi režimski nacionalistički mediji da upravlja masom neinteligentnih ljudi.
Molim redakciju Informera da se napasu kurca sve i jednoj zeni koja je bila zlostavljana seksualno. Smrde bolesne daBogda ne dozivjeli tako nesto ni vi ni niko u vasoj porodici.
Nadam se da ću doživeti dan kada će se ovaj portal ugasiti, u paketu sa tv pink i happy tv
Mislim na informer, naravno
Lažeš da tako misliš. 😀 ubogi smradu iz gaća, trebalo ti je 24 sata da (ne)smisliš odgovor. Ne znam kako si došao do mog "alkoholisanja" ali znam da sam i u momentima pod uticajem alkohola konkretniji od tebe. Počešo sam te, čuješ se brate, i moram ti reći da vama, bosanskovlaškim smradovima, Drina ne predstavlja nikakvu granicu, vaše barijere su u vašim tupavim glavučama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve ove fasisticke medije po Srbiji je licno oformio najveci fasista Srbije Vucic. Sva ubistva i zlocine koje je pocinio Velja nevolja su pocinjeni sa Vucicevim odobrenjem. Ali posto je to veliki prijatelj bivse kancelarke, Francuskog predsjednika i mnogih drugih evropskih i svjetskih lidera, prosto mu se moze da radi sto hoce. Naravno, lik je mnogo lukav i veoma opasan.