Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad je Armija BIH pocela oslobadjati drzavu od cetnickig hordi koje su orgijale po Bosni i Hercegovini, brze bolje ste poletili da bombardujete korpuse ARBiH koji su trebali uci u Banja Luku i Prijedor! Licemjeri!
@ZmajsaDrine stvarno, mi taman krenuli da tučemo po Nišu, kad Klinton zove
@ZmajsaDrine Ja taman se spremio da kresnem neku boli glava plavušu, kada puče internet... Da je neko ušao u BL, SRJ bi ušla u rat jer bi sve izbjeglice tamo završile, a Slobo bi završio na banderi... To bi otišle predaleko da stranci mogu kontrolisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to ste trebali uraditi odma na pocetku,jedino tako bi bilo manje zrtava,ali kad ste vidili da srbi ne ostvaruju oni sta su naumili zajedno uz vase planove onda se fol bombardovali,a dokaz za te vase prljave radnje je i trovanje milosevica u Hagu da ne bi propjevao sa kim je dogovarao razvaljivanje YU i cjepanje BiH!
Srbija nema prijatelja u susjednim zemljama bivše Srboslavije.Sto godina je srbija vršila represiju nad svim narodima bivše države kroz centralizam kraljevine Jugoslavije i porodice Karadžordžević i centralizam druge Jugoslavije gdje su srbi komandovali vojskom,milicijom,diplomatijom,carinom,prosvjetom.NO PASARAN.
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Srpski (prevashodno Srbijanski) politicari moraju da priznaju svom narodu da ih je NATO bombardovao iz humanih razloga tj radi zaustavljanja novog rata u organizaciji Milosevicevog rezima kojeg su kasnije i sami skinuli.
Ovaj Stoltenberg rastao u Srbiji kao i baba Olbrajt i nose lijepe uspomene a nayebase se majke i Srbiji i srpskom narodu. Mars 💩
vrh tadašnje srbijanske vlasti je odgovoran za smrt svakog civila, ko odgovara za svoj narod ako ne vlast ali ne, oni su mislili da su nedodirljivi. mogli su to riješiti razgovorom da niko ne strada jer nato ne bombarduje nikog iz zabave već u krajnjoj nuždi. na kraju je vlastiti narod miloševića otjerao i poslao u zatvor, šteta što nije odgovarao za smrt civila. krepalo gowno.
Ali eto lijepo je to sto ste ipak uspjeli sprijeciti cetnicke horde da i dalje divljaju pa i na Kosovu! Gospodine generalni sekretaru i Bosna i Hercegovina je imala civila 2-3 vise nego Kosovo, ali se eto ne sjetiste da cetnicku gamad trepa poravnati sa zemljom! Uz vase nijemo cutanje i posmatranje, a samim tim i odobrenje, bolje nam se nije moglo ni desiti!
Generalni sekretaru bilo bi ti lijepo da se iskreno izvines posthumno Adolfu Hitleru! Jbg i tamo ste 45 godine pomeli sve do Berlina!
Imali ste vi gospodo dobro umjesane prste u agresiji na BIH, sad se perete kao djelovali ste na Kosovu! Licemjerno da licemjernije nemoze biti!
Koje je ovo licemjerstvo, Cime li se ti dicis, da ste to uradili 91 i 92 i pomeli ta gamad u Smrdiji, sada nebi bilo zlocina i genocida u Vukovaru u Prijedoru u Kljucu, opsade Sarajeva, nebi bilo enklava Bihaca, Gorazda, Srebrenice, nebi bilo zlocina u Istocnoj Bosni od Foce do Zepe, genocida u Srebrenici i u konacnici nebi bilo zlocina na Kosovu!
šta se pravdate, tucite ih opet ako ustreba
Kako nije presuđeno za agresiju srbije na BiH? Kako je to moguće? A bombardovali ste je... Doduše, sa nekoliko bombica... Dok je na nas u BiH ispucano 90% vojnih zaliha JNA
OJ KAKO SAM STRESO DJUKU KO ZEMLJOTRRRRES BANJALUKU OJ KAKO SAM STRESO VERU ŠEST STEPENI PO RIHTERUUU
Da li se nekad neko izvinuo Njemačkoj i Hitleru??????