Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesić prva obrva Europe hahah
@ziganteli da da glupan sa lastom na čelu
....meni se čini da je to obračun sa bespotrebnim uhljebljivanjem i arčenjem narodnog novca........
Kaže neko ko se ubio pjevajući ustaške pjesme po Australiji gdje ima više snimaka kao dokaza. Tačno je Dučićeva svaka zlatna kad kaže da se ničega ne stide.
stipe kralju dodzi, u bosnu i kandiduj se za predsednika, bosna nebi nikad imala boljeg predsednika
Mešicu, zavali se kući u fotelju i čekaj kad će ti telefon zazvoniti... skontat ce oni da su pojeli go*** kad ne bude vise ugovora od 100 mil.
mrš
Neka ukinu, neka i sa time u pokažu svoj aktuelni fašizam, a već su primjećeni i od SGV i jevrejske zajednice, koji im neće u Jasenovcu biti nazoćni na farsi od obilježavanja godišnjice stradanja žrtava, jer vide ljudi sa kakvom aktuelnom politikom imaju posla.
@merebit Nisu to ublehe, to je svjetska stvar i odnos prema istorijskim događanjima, pa zašto je Keri položio vjenac u Hirošimi.
@merebit Sve što se odnosi na nepotrebne troškove, svakako treba obustaviti, a to je i u platformi Mosta glavna stavka, ali u sućaju Mesića, ako je na sceni politićki sukob, o tom će se bolji poznavaoci oćitovat.
Ponosan na svoj antifasizam.Eno bas maloprije procitah.Iz Huda jame u Sloveniji izvuceni ostaci 3000 zrtava.Zive ih partizancine zakopali.Jos skoro citava tijela.Nije bilo dovoljno zraka pa se nisu raspala.Cak se vide pletenice od zena.Ono se s tim ponosi.
Ajde pijanice idi u 3 p.m.
@dragandjogic Pijanica je za mene jer sam ga sreo u Rijeci na Korzu mortus pijan.Jos ga dva grmalja osiguravaju.
...ejs, moj šćepane...pamtimo mi tebe iz "ustaničkih dana" :))
...šćepan "dodrinaš" :)
Pa sta ce njemu ured :)