Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
97 sumnjivih osoba!?Koliko to onda kriminalaca hoda po ulicama i kakva je tu sigurnost građana,ni u Palermu ih ne bi skupio toliko!?
Vučić se pravo fura na Erdogana. Sad će smaknut 97 ljudi.
@shomi1 Ma da, ovaj nije ekstremista, samo je onako usput pucao po civilima u ratu, i pozivao na ubijanje civila.. Bas ono neekstremisticki potezi.
g0vna smrde jedni drugima, pa normala da ce htjet da se samouklone. Samo pregradit granicu na Drini i pustit kraju.
Pa dobro i nije puno koliko ih ima samo u vlasti sa sumljivim dosieom od toma grobara pa seselja pa nanize do dudka
Vucic je izjavio da svi tragovi vode prema Hrvatskoj i BiH.Sad se pitamo hoce li Srbija objaviti rat zbog pokusaja antentata kao nekad BiH i Hrvatska sto je objavila 1914.
@shomi1 pa kako da pustim zadnji put su pustali pa bi pakao na zemlji.Vidis da sve ide u tom pravcu da se zaguzva.Nisu uspjeli sa referendumom sad ce sa ovim ,ako neuspiju onda ce smisliti nesto drugo.
@shomi1 pa nebih ja rekao da je to problem izmdju njih dvojce.Prije ce biti da je to problem izmedju konstitutivnih naroda.Svako ima svoju pricu i cilj.Mozemo skloniti i Dodika i Bakira opet ce biti problema,mozemo ukinuti sve kantone i entitete,opet ce biti problema.U parlamentu ce uvijek biti stranke koje se bore za interese konstitutivnih a ne za opste interese nacije.Dok god stranke budu boshnjacke,srbske i hrvatske.Nema srece tu.
poserem vas cetalji
najsmjesnije je kad su upotrijebili izraz parcijalni dnk,to ne postoji,ili imas dnk uzorak ili ne,parcijalni moze biti samo otisak prsta
Parcijalni DNK je kad imas DNK izdvojen na jednoj strani u ovom slucaju sa oruzja.Ali jos nemas DNK koji se podudara sa njim odnosno neznas osobu koja je drzala oruzje.Prema tome ti si smijesan.
@dillbear https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjEl8_gxIjQAhUBtywKHUM2Cj8QFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.teleprompter.rs%2Fparcijalni-dnk-ne-postoji-strucnjak-iz-mup-raskrinkao-vuciceve-stefanoviceve-lazi-o-dnk.html&usg=AFQjCNHVXEanEi9L_JroQT2R0mX7O7aRZw&sig2=-yStq9lEKaxSH7i2XdkriA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I bre dobro je sto Sam otisao inace bi bilo 98 osoba
hahahah pa svi vi sto ste dosli na uvidjaj ste sumnjivi... sve mafija i bagra od policije tuzilastva politicara.. sve ste vi jedna ekipa mafijasa.. Pozdrav
Garant islamski fundamentalisti
Možda je strategija obrnute psihologije.
Radikali?
City izjednačio😁
samo
Anadolski kopilani ludi 100%..