Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa narode , kako stvari stoje, izgleda da su se srbi sami blokirali, sa jedne strane balvani a sa druge zemlja, koji GENIJALCI, srpska takticka skola.
ljudi, ja sam dosao do zakljucka da su srbi 100% u pravu!
jarane glup si...samooooo su pice vazne. ..
Mi srbi sada smo trebali da pokazemo nasu hrabrost, kao nekad protiv turaka, oni imaju oruzje mi imamo oruzje, kom obojci kom opanci,,juris braco srbi..pomoce nam bosnjaci..
Ovaj moli Srbe da ne\'budu Srbi. \"Da se smire\"!
A sto mirni junacino? Pa uzese vam Kosovo?
martic dokazuje da su Srbi veoma jednostavno vjerski radikali, koji su slicni Arapima, gdje sve zivo sto rade, rade u ime govoreceg dima sa neba, to jest religije. :D To apsolutno nema ni 1% sanse da prodje u modernom svijetu. Nije ovo kameno doba!
To braco pravoslavna,dizite balvan revolucije,ko ja onomad u kninu!Sve ce se na kraju debelo isplatiti,Albancima!
recite vi meni, kako ce oni koji su IZGUBILI RAT da pisu historiju? jedno po jedno, srbima ce se pokazati da su izgubili rat, ako to zatraze. KOSOVA REPUBLJIK!!!!!
srbi su gdje su vazda bili, valjda pripadaju na koljenima.. samo sto je milosevic i karadzic otkrio cijeloj Evropi kakvi su srbi. Neposten i nepravedan narod..... malo je reci.
shhhhh SRBINE...... dole!!!!
Svi drzavljani Republike Kosovo pravoslavne vjeroispovjesti mole se na saradnju sa vlastima Kosova. Za one koji ne zele da saradjuju sa kosovskim vlastima bice obezbjedjen dovoljan broj traktora za bjegstvo u Srbiju. Hvalja.
to srbi ne dajte tih 10% : D
srbine miran!
To nisu Srbi Srbi žive u Srbiji to su Kosovari pravoslavne vjere