Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naser srpski špijun, nikakav on nije heroj , pričao sam sa ljudima iz Srebrenice obični provokator i diler, kad su počeli napadi pobjegao je prvi
Covjek otisao,vidio,lovio,slikavao se,vratio se... ovaj kaze da nije bio. Isto kao sto kazu da se Kosovo nije odvojilo,citav svijet vidi da jeste,samo oni tvrde drugacije..
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga. Lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid muslimanskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.
Stefanoviću - još neki dan, a onda ćeš ti sa vučićem igrati šah u nekim od pomenutih zatvora! Još samo malo. Dodik će vas skinuti!
ma da--
nidada mi nece biti jasno zasto pruzate podrsku ovom reketasu izdajniku
operi usta sapunom pa mu pop*ši krme četničko
Trebate onda pohapsiti fasisticku gamad sto orgijaju po Visrgradu mjestu u kojem su palili zive ljude, zene, djecu. Bijednici, bili i ostali!
Frajer radio reparaciju turbine u Užicama
Čovjek je slobodan, 2x mu sudili, treći put ne može jarane...Ima pravo otići gdje mu je volja! Čovjek je branio Srebrenicu i treba mu najveći orden dati! Šta je trebao, pustiti da mu narod ubijaju i protjeruju?!.
@Mirza82 branio srebrenicu? :D
Naseru ovo nije prvi put da vam udje na crno preko Drine..On to zove dubinsko izvidjane ;)
Glupane pa nije usao preko granicnog prelaza sigurno. Dugacka je Drina, dugacka...
Sta bi njega imate hapsiti.kad je on oslobodjen odgovornosti of dva suda
Ko na Bozic u Kravicu dodje?
Bio je u Srbiji ali u Qurtzu
“... rekao je Stefanovic za KURIR” 😂. Jah mi “novine”
ovaj stefanovic izgleda neki jeben lik :-) ahahahahhahaha