Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha...to deda, svaka ti cast! Dabogda jos barem 20 godina pozivio...
\"Starac sjekirom presudio provalniku\" Kako neke sitnice promjene kontekst. Nije mu starac sudio i presudjivao, nego branio sopstveni zivot.
a deduke svaka mu cast...vitalan Boga mi i pored ovoliko godina
normalno je da se mora izvrsiti sudski postupak, cisto da se formalno-pravno ustanovi sta se desilo. konkretno ovaj slucaj spada po svemu sudeci pod \"nuznu samoobranu\" i najvjerovatnije da starac nece nista dobiti.
Pa sta je cudno? Provalio mu u kucu i ubio ga...Pa i ja bi roknuo nekog da mi provali u kucu i svak bi...
\"Donja Stranica je gotovo napušteno naselje, a obitelj Žugetić je jedina obitelj koja tu živi. \" to ti se zove peh :) jbg, ruse, ovo je balkan, ovdje ljudi sjekirama idu na puske....nije finska :)
svaka cast deda!!
Starom treba spomenik dici. Cuj suditi nekom sto se sam branio... Svaka cast stari, da smo bogd\'o svi kao ti ne bi nas danas...
Ispravno... sta ima provaljivati u kucu...dedo je samo stitio svoje...
da se ja pitam, tom starcu nebi ni sudio..