Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu očekivati Vučića dnevno 24 sata u medijima umjesto dosadašnjih 12 sati.
Bulevare, pricaj svojoj tetki to, eno dodik moli da armija BiH zastiti RS od korone
Poremeceno pleme, koje svrsava na oruzje i vojsku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
za 1 srbina 1000 korona
orban danas u poseti srbiji.vucic ga pozdravio na odlasku do skorog vidjenja prijatelju.definitivno srb/madjarski odnosi su najbolji od 1848g.koliko se cesto sastaju orban i vucic to i nije neka vest.a vucic zna da bi srb bila jaka,mora imati dobre odnose sa madjarima.znao je to i pametni knjaz mihailo.svaka cast vucicu na relaksaciji odnosa sa madjarima.medjuetnickih varnica u vojvodini nema 10g.madjari glasaju za pahora koji je A.V saveznik
Boli me djon sta mogu srbi ocekivati, zanima me sta ovi naši poduzimaju.
Odavno je na ovim prostorima vanredno stanje.
nek i vojska nešto pametno radi
Kakav je ovo baaalvan
puca mi q za srbiju. niste normalni kakva sranja objavljujete. koga se ovo tice?
grize usne vučić.došo vrag po svoje.
Pišite vi samo o srbiji majci,nećete vidjeti na hrvatskim portalima da se piše o njima,jer džta njih u dalje okupatori
Cuj opsadno stanje halo ovo je virus sta ceti vojska da brani Srbiju od virusa
Sprovode marshall law?
NATO i Corona najevi neprijatelji srpskog naroda!
Hoćeš li zabraniti predsjedniče autobuse i autobuse na litije ? Ah da , hoćeš , jer se tamo više ništa ne pitaš .. korona ti dođe dobar izgovor jer nisi u stanju Milov zakon ukinuti ili furajući raju da izlaze na ulice zabraniti/promijeniti ..
Sta budale od Dezurne budale mogu ocekivati ... Apsolutno nista .... mlatice praznu slamu svaki dan i noc u Izvanrednom obracanju predsjednika i kad dodju izbori On ce pobijediti jer je ovcama isprao mozak a ne treba im puno ... kenjace o 13 milijardi rezervi a ljudi ce svrsavati na taj SPIN jer su ovce .. ko ne konta o cemu pricam i cemu sluze rezerve nista i ne zna..
Prčilo ih nato i bombe ko da bogami su bili u karanteni 4godine