Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vas briga srbi, uvijek mozete izmisliti mit o pobjedi, ako nista to vam ide od ruke.... 😂😂
@CaptHusein Radi se o još jednom u nizu poraza njihove politike.
@skywalker17 ne prljaj mi nick djikane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovaj Macrone počeo da glumi nekog mirotvorca a njegova Francuska urpljana krvlju i dan danas.
Znači ništa od podjele. Vučić mora dat cijelo Kosovo, a to je u ovakvoj atmosferi u Srbiji nemoguće. Znači očekuje se ulazak Srbije u EU negdje 2050.
Koliko je naša vlast naivna i loša dobro pokazuje i primjer Kosova koje će se prije nas osloboditi ludog srpskog ringišpila. Dejton i kraj rata sam sanjao '95, ali to je u diplomatskom smislu bila mrkva za magarca. Mislim da bi se ovog ludila lakše oslobodili da nismo ni krenuli u rat '92.
....jasno ko dan...kompenzacija Kosova RS-om...i svi zadovoljni...Bosnjaci ionako sa SDA na celu pristaju na begluk od 18%...
@Norm1 Što je babi milo, to joj se i snilo. Jednom ste probali i niste uspjeli. I nikad nećete. Nižete poraz za porazom. Ravno do dna.
@Norm1 lupajte vi minuse mazlumi stranacki ali procitajte da je to 20-to godisnji proces...SDA jednostavno nema kadra za vanjsku politiku, lobiranje i jacanje uticaja...nema, seljadija zasjela i ne da naprijed...
Tražite li kredit? kontaktirajte +2348075180625 na WhatsApp-u za vašu kreditnu sposobnost još danas.
@Katelaons za lijeka ti zatrebalo
Sa svima se može dogovoriti al sa bošnjama niko nije
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
U republici srpskoj danas živi 500 hiljada srba prosjećne starosti od 44 godine i svake godine se iseli od 50 do 70 hiljada srba.
U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
Kosova është zemra e Shqipërisë!
Znaci bezveze izmislise milosa kobilica i sad izgubise, sad "nebeski" narod moze da gusla mitske junacke ali Kosovo pa, pa... 🐷
Krezavi, nepismeni, velikosrbski nacionalisti ne vjeruju. Kako su vas prodali. Hahaha
srbi ne mogu da se pomire da su Albanci u svim sferama života iznad srba.
Zašto srbi svom nepismenom narodu ne kažu da je srbija do prije više od godine dana godišnje de facto izvozilo na Kosovo preko jedne milijarde EURa robe i da je 3 hiljade srpski firmi sa 100 hiljada radnika radilo iskljućivo za izvoz na Kosovo i sa 100 posto carine danas hiljade srba u tim firmama dobili su otkaz i mnoge od ti firmi su zatvorili svoje proizvodne kapacitete.
Kako ono ide: Sveta zemlja ovo, ono, srce smrdije i sl, sve sto ste mislili drugima vratilo se vama, karma je cudo, prirodno je da ispusite kalabaster zivota... 🎤 Mikrofon je vas!! KOSOVO REPUBLIKA