Sve plaćaju poreski obveznici
0
Srpski studenti najstariji u Evropi
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da imaju travnicki univerzitet, starosna dob studenata bi prelazila 50 godina i svi bi diplomirali :)
U Srbiji mozes ovako da studiras jer su Srbi pametni pa obezbijedili dovoljno poslova od kojih mozes da zivis cak i kada nemas fakultet. U Bosni ti svugdje traze da sa 22 godine imas 5 godina iskustva kao svjetski priznat ekspert struke, u suprotnom mozes da apliciras samo za cistaca. I onda zaposle svog rodjaka koji je i vrtic obnavljao kako je glup.
mislim,komentari su katastrofa.
Ja sam imao jarana srbina koji je imao šest pionirskih marama.
Za ovog gore \"realnog\" uhljupa. Nisam ni Srbin, ni Bosnjak a ni Hrvat, ali tebi glava sluzi samo za cesljanja ako sudis o grupi ljudi na osnovu ovog portala. Hajd pocesljaj se rodila te majka.
Moj dedo Mensur u Istanbulu je student kao i ja u cetrdesetpetoj.
Nisam ni srbin ni hrvat ni bosnjak ali sudeci po komentarima koje ostavljate na ovom portalu bosnjaci su retardirana i bolesna od fasizma nacija. ohanite malo
Kakva je ovo nebuloza da je svega 6% fakultetski obrazovanih u Srbiji, dal ste vi normalni? :) Realo gledajuci, ne znam za Sarajevo, univerziteti u BGu, NSadu su u odnosu na Banja Luku astronomski, to znam iz iskustva. Mnogo se vise trazi, obimne su knjige, teske vezbe itd itd...
Obrazovanje .To je odlika zdravog razuma. NIKAD NIJE KASNO! Nedavno sam u swe gledao jednog covjeka koji je radio ka drvosjeca 25 godina. \"Puko\' mu film\" upisao sumarstvo u cetrdesetoj i za 4 godine se vratio na radno mjesto kao inzinjer! OBRAZOVANJE je vazno ali ako to nije ono sto volis onda tu diplomu \"okaci macku o rep\" ocam
HA HA HA HA HA HA HA HA HA
ma srbi moraju biti u svemu najprviji i najstariiji :-D
Bar studiraju i rade nesto pametno od svog zivota. Ne vise po cijeli dan na internetu i ne ostavljaju maloumne nacionalisticke komentare na svaku mogucu temu.
od kad je srbija u evropi ,
treba li nekome bilo kakva diploma ? pet \'iljada dinara... poštarinu plaća naručilac diplome
jesu, ispred Bosne su 1000 godina ali po genocidu, zločinu, razaranju, silovanju, masovnom zločinima, mržnji prema svemu što nije srpsko itd itd..u tome prednjače u Europi, fakat je da ih ne može stići u tome ni za milion godina..
Najstariji zbog toga sto je najteze zavrstiti fakultet u Srbiji. Logicno. Ovdje kod nas studirati danas je smijesno.
i šta to govori o njima? :P Šalu na stranu, nismo ni mi nešto bolji :) http://tinyurl.com/62jccb3