Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce novu rs na Kosovu nedajte Albanci udri stoku separatisticku , kako je Vucko krenuo na Kosovu vise nece biti srba . Sreca pa imate Albaniju za ledzima i NATO nas ostavili sa ovom ruljom da se dogovaramo u rs- u ccc tek sada svijet vidi kakva su to vnago treba ih sve protjerati u smrdiju neka se tamo sire i ogradit se od njih zicom !!
traktorijada u najavi
@jaraja samo da vidimo u kojem pravcu
Srbi Izazvali I svjetski rat, u II i zadnjem počinili najveće zločine na ovim prostorima, a sad izazivaju III svjetski rat!! Pa dokle više??!!
Samo Oluja svrbiju spašava!
Neka
Nedaj im ZSO - to je još gore od RS. Trepču ni za živu glavu. Neka se sami raskusuraju sa Grcima, kojima je Milošević uvalio Trepču, a od toga dolara nisu vidjeli!
Nekad mi bude zao Srba na Kosovu (po prici prijateljice ciji roditelji dolje zive jako im je tesko) a onda skontam: ma ko ih jebe, ni oni mene ne bi zalili.
Opet ista spika kao i 90ih... „goloruki srpski narod“ hahaha! Barem smo se toga svi naslušali
Arnauti neće dobro proći, brzo će se otvoriti karte!!!
IMAM PRAVO NA KOMENTAR https://www.youtube.com/watch?v=ojcHambQuOc&t=2135s NAS 99% JE SRPSKA KRV
laz...bosnajci i siptari su muslimani i nemaju nikakve veze ni sa srbima ni sa balkanom....
@ivanGrozni, Gospodin SELIMOVIC je objasnio lijepo ko smo sta smo,moraas malo vise da citas da bi znao..Kad nemamo veze sa Srbima i sa Balkanom sta radimo onde?Cemu ovolika mrznja?Budimo ljudi
Ramuš je kralj i bošnjački lideri u BiH trebaju po istom šablonu postupati sa traktoristima
Jasno je sve: namjerno napraviš problem, i onda kao ti moraš da se udružiše,napraviš SAO Kosovo,... Pa to su radili i u Hrvatskoj i Bosni! Sao krajine,sao rs... Prošle godine poslali onaj išarani voz, tj voz-crkvu, a sada ministra...
Kako se osuneceni raduju !
UCK OTKOPAJITE ORUZJE I ZA SEDAM DANA ISTJERAJTE CETNIKE
coksa1 - bil ti to mogao na terenu da im pokažeš?
Srbi ce formirati ZSO i problem resen!
...mogu samo zajednicu srpskih kur.eva da formiraju ,hebo vam pas mater vlašku ,od devedesetih region nema mira od vas stoko barbarska.
Plan da uzmu nazad 10 opstina i onda ostave ostatak kao kosovo koje ce priznati kao drzavu… providan fazon
Sta ce ovaj pacenik Haradinaj kad je on jedini politicar gori od Dodika. Ne smije nigdje odputovati, zabranjen mu ulaz i prijeti hapsenje od svih zemalja svijeta. Bijednik obicni