Tihomir Purda napustio KPZ Zenica
0
"Sretan sam! Jedva čekam da budem sa svojom porodicom"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota sta se radi braniteljima!Sramota sta se radi ljudima koji su stali u odbranu protiv mocne miloseviceve fasisticke ratne masinerije! Neka je sram i stid i Hrvatsku i Bosnu!I to samo zato da bi se lijecili kompleksi Serviana -sluga,ljubitelja bele tehnike! Purda neka ti je sa srecom!
Hvala bogu da je oslobođen Sretno mu bilo u daljnem životu
Sretno Purda!! Sram vas bilo sto hapsite branitelje!!
TRAZI PURDA PARE OD SRBIJE ZA SVAKI DAN PROVEDEN U ZENICI I PLUS ZA NANESENU DUSEVNU BOL, A TO TREBAMO SVI URADITI KOJI SMO BILI ILI U LOGORU ILI U OPKOLJENOM SARAJEVU. PA DA IH EKONOMSKI UNISTIMO
http://www.youtube.com/watch?v=WIz7jaDUz8w
sramota sta se radi braniteljima svojih drzava a zlocinci pravi jos uvijek lijepo setaju beogradom!!! ljepa li si evropo naserem ti se usta!!!
Purda ghovn.o treba te za.kl.ati
cedo providan si poserem ti se na srbiju
....koji si ti kreten......cccccc...
Purdha gho.v.no usra.sk.o usta.ash.ko, neces se ziv izvuci
Purda pe.de.ru usra.sk.i
ghov..no ust.a..sh.ko iz Orasja, sta te srbalji nisu na ovcari rasjekli ..mrs za bleijburg, dabogda pogino
Sa srecom Tihomire, KISS!:-)
evo sta je Purda rekao po izlasku - vidi se i cuje po glasu koliko je bio uzbudjen a to tako moze samo nevin covjek --- evo link http://www.zenicablog.com/index.php/vijesti/zenica/4711-purda-veeras-puten-iz-kpz
htler je bio nacionalsocijalista a ti se razumijes u politiku ko mmara u krivi k....
ko mi dade minus sigurno ustashi.na iz Orasja koji maltretiraju Bosnjake
gho..v.no ushtashko mrs za Bleiburg