Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah pa nije li ovo nebeški narod pa i Evropa vas neće
Rata ce biti sigurno u narednom periodu.Sto se bude ekonomski propadalo vise ,vece su mogucnosti za novi rat,pa makar i motikama.Mrznja raste iz godine u godinu ,zivi bili pa vidjeli.
@@lignjorad Nije ni Srbija stekla status kandidata...
pa time bismo stekli pravo na ulazak u EU;pošto vidimo da uglavnom agresori u europskoj zajednici bolje prolaze od žrtava
@@lignjorad Zar to ne bi bila agresija?Da napadnete RS i proterate Srbe odatle?Sta je to ako nije agresija?Nego bolan i ti si vlah doduse poturceni ali i tvojim venama tece srpska krv hteo ti to da priznas ili ne...
ne bismo mi napadali Srbiju, nismo mi nika.d bili agresori bili kao vi..koji k u r a c će nam Srbija, mi bismo samo vas vlahe protjerali tamo preko Drine pravim Srbima, nek se j e b i t e tamo sa njima, oni su vas vlahe jer ste iste pravoslavne vjere srbizirali u 19 stoljeću !
Kome trebaju balvani u sred Brisela...
@ares.kane 09.12.2011. u 17:10 pa,vi i jeste bili agresori,vi ste ti koji su rušili državu nam Jugoslaviju...pa ste dobili po nosu,pa sad glumite žrtvu i kmečite...bas ste pi-c--k-i-c-e Razumijem da mozes lagati druge ali ne mogu da shvatim kako mozes sebe lagati,,jadan si...
Ja svakakvih ti budala ima!2.000.000 muslimana bi da napadne 7.000.000 Srba plus 1.350.000 Srba u RS plus u naoruzanju su goli k.u.r.a.c nesto malo bolji nego na kraju rata i opet se kofrce htele bi muje da ratuju,pa kad opet dobiju po dupetu bice kmeeee,kmeeee genocid kmeeee!!!!
@AK 47: \" šta će Smrdiji tamo neka EU kad su oni do Tokija ! \" pa to je sve dio plana da pripoje i japan evropi. japanci i ne znaju sta im se sprema.
treba obnoviti namjensku industriju, proizvesti u BNT Travnik jedno 500 haubica, 152 i 155mm, proizvesti jedno 100 VBR-ova Oganj, od 128 mm, i bar jedno 20 Orkana od 262 mm, obnoviti rad u Pretisu, zaposliti jedno 2-3 hiljade ljudi da prave granate, pojačati proizvodnju pješadijske municije u Konjicu.ne možemo proizvoditi tenkove, avione, helikoptere, ali omžemo ovo nabrojano..nažalost izdajnička politika SDP-a I SDA, vodi u totalni raspad i nestanak i ovo malo jada od namjenske industrije što je ostalo !
Protjerati sve Srbe, Hrvate i Jugoslovene (odnosno jugonostalgičare) preko granice i mirna Bosna.
@ Division Zivela nezavisna Republika Srpska!
Zivjela nezavisna država Republjik Kosova !!!
ovo nam je skola Bosna nece naprijed dok Bošnjaci ne budu smogli petlju i odlucili zapoceti jedan rat i postati konacno prvi put AGRESOR jer kao sto vidimo AGRESORI pristupaju svim mogucim savezima...žrtve ne pa ni trebe ne vole tipove koji samo kukumacu i dobivaju batine... znaci nabildati misice...i u rat...biti agresor je COOL biti agresor je ŠMINKA i onda cemo u EU, NATO....