Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posve tuzno i zalosno osuditi covjeka koji je kako sam kaze \"Samo sam preneo naredbu ili [Zapovijed] \"koju je navodno dobio od vlasti upucenu iz Sarajeva,ratnog staba, da izvrse zlocinacki napad na neduzne regrute koji su se zeljeli i nastojali mirno povuci i okruzenja-a i od suda isto mnogo zalosno sto je osudilo zlocinstvo protiv covjecanstva i osudilo minimalnom kaznom i posve licemjerno,pokusaj da se Ilija isporuci BiH da sluzi neprimjernu kaznu -za kojim bih istoga dana bio pusten na slobodu i proglasio se danom slavlja u FBih,Sve je tuzno i zalosno osim:ponizavanja i ucjene \"POGINULIH i ozaloscenih!!Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
pa vidite da ljudi sa x portala samo prenose ono što je napisala SRNA
POTPISUJEM, PIŠAM SE NA OVAKVO \"OBJEKTIVNO\" IZVJEŠTAVANJE!
Vijeće za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu osudilo je u ponedjeljak, 28. septembra, Iliju Jurišića na 12 godina zatvora zbog napada na kolonu JNA koja se u maju 1992. godine MIRONO povlačila iz Tuzle. U napadu na vojnu kolonu ub*jen je najmanje 51 vojnik, a najmanje 50 ih je ranjeno. Halo BA REPORTERI KOLPORTERI SA-XA I VI KAO I OVI PREKO DRINE U SLUZBI NJIHOVE PROPAGANDNE MASINERIJE... KO SE TO MIRNO POVLACIO IZ TUZLE??? ovo je za nepovjerovati... u mp3
Ovo je vise neg skandalozno i ponizavajuce za cijelu drzavu Bosnu i Hercegovinu!Genocidni tadic licno cuva najveceg ratnog zlocinca poslije hitlera u beogradu mladica a piski po Bosni i Hercegovini,njenim politickim liderima i narodu,krvolcini fasisti trijumfuju! BiH4EVER!