Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na strani smo nekoga ko je poslao momka u komu zato što je sa ovih prostora i zato što je zaštitio neku Bošnjakinju i zato što je komirani Jevrej. Blago nama sa takvim poimanjem pravde. Stidim se predhodnih komentara.
stvar ne bi bila ni upola senzacionalisticki popracena da se nije radilo o jevreju... ja sam bosanac, ali mislim da je Markov \"jaran\" bosanac ispao pi*ka. zao mi je tog momka sto je tako lose zavrsio, ali mi ga nije zao sto je povukao za guzu. drago mi je da je neko uspio zaprkositi jevrejskoj oligarhiji, na vlastiti rizik iako je uspjeo napraviti medjudrzavni incident (velicina moci jevrejskog lobija). u zivotu ponekad ne treba biti pizda........
Vjerovali ili ne momak je zastitio jednu bosknjakinju od tog Brajana u jednom disko klubu .Inace miroljubiv tip. Udario ga samo jednom i ovaj padne komu . A sto se hvatao u kolo kad nije znao korake ? Da je u pitanju bilo ko sa ovih prostora , nekako bi bio na njegovoj strani , narocito u takvoj situaciji.