Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK PATITE, UZIMTE PO JEDNU BOZU I KOŠPICE...
to je kap vode u MORU..... ZAUVJEK SECANJE U SRCIMA... KOSOVO JE REPUBLIK BRE SAMO MOZETE DA SANJATE....
PRAVDA ... SLOBODA.... JEDISTVENA BOSNJACKA SNAGA.... SELAM ZA BOSNJACE KOJE ZIVE U KOSOVO.....
Mladic,Karadzic,Milosevic,Plavsic,Krajisnik,Hadzic.......itd. Ima ih previse, da ne nabrajam Lepo je biti Srbin
Srbe na vrbe!!! :)
Kakvo,tuzakanje,i uzaludno gubljenje vremena,kao pod #1,to je samo lichno pravno i moralno pravo svake zemlje,koje se nemoze bilo kome osporavati-a pod #2,kome da se uopshte tuzba podnosi,kada je chak i MSP-e,pokazao svoju nestruchnost i pravo licemjerstvo/Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
Tesla,Njegos,Andric,Selimovic,Crnjanski,Kusturica,Pavic,Ivanjicki,Dusan Kovacevic,Ckalja,Dzajic,Sasa Djordjevic,Novak Djokovic,Stefan Milenkovic,Bata Zivojinovic,Serbedzija,Bajaga,Cola...Predivno je biti Srbin.Da,Nemanja Vidic I Dejan Stankovic...I Lepa Lukic,Tozovac,Piksi....
@SENTINEL Imas ga pravo u obe ruke!
E MOJI SRBI OPET ODE KOSOVO
Zbog neuspeha austrougarske Balkanske vojske razreseni su aktivne sluzbe njen komandant, general Oskar fon Poćorek, njegov nacelnik staba Eduard Belc i komandant austrougarske 5. armije general Liverijus fon Frank. Nemacki feldmarsal Hidenburg poredeci ratnicko umece Pocoreka i Putnika, velicajuci srpskog vojskovodju, rekao je: \"Gde se magarac moze porediti sa lavom !\". Gabriel mie 1919:Evropa se spasila turske invazije zahvaljujuci uglavnom Srbima.Oni su bili meso koje je islo u klanice za spas dr.ugih. Alfred Kraus:Ovom prilikom treba naglasiti da smo upoznali Srbe kao valjane neprijatelje.Ja sam ih smatrao i smatram ih i sada kao najjace od svih nasih neprijatelja. Itd itd a vi cr.knite od ljubomore ba.lije la.zete samo vi a gde ko kroz istoriju ista tako pise o vama samo to da ste fu.kare kvinzlingi i kukavice a i poturice! Vase la.zi su kratkih nogu bednici!!
@ja e jesi ti jad.an i impotentan Ma nemoj nisu osetili a Srbi izmisljamo jel la.zemo sami sebe kao sto to rade muslimani pa mislite da svi tako. Londonska štampa je isticala da je pobeda Srba na Balkanu dostojan takmac ostalim saveznickim uspesima. \"Dejli ekspres\" je pišuci o uspesima srpske vosjke, isticao \"da rezultat tih pobeda, koji narocito preteže, jeste taj da Srbi pobedonosno ulaze u svoju zemlju, što ce još jednom uciniti da Austrija zadrhti od ove vojske\". Ernest Deni, francuski akademik, izjavio je: \"David je oborio Golijata. Srbija je imala snagu, hrabrost, srecu i slavu da Austrougarskoj nanese jedan od onih strahovitih udaraca od koga ne samo da se nije mogla oporaviti, vec su tim udarcem uzdrmani i sami temelji države\". Zbog neuspeha austrougarske Balkanske vojske razreseni su aktivne sluzbe njen komandant, general Oskar fon Poćorek, njegov nacelnik staba Eduard Belc i komandant austrougarske 5. armije general Liverijus fon Frank.
Jeb*m vam majku cetnicku ....... Bosniaaa forever ....
nemojte vi za nas da brinete de vi vidite ima li za kifle u dzepu da vam djeca ne crtaju iste po zidu a najsmjesnije od svega jeste to sto vi mislite da su Srbi najvise izgubili raspadom Jugoslavije neka vama (Bosnjacima i Albancima ) pomazu Ameri i Englezi oni su vama blizi i bolji...zato vam je super sada kada niste vise sa nama pozdrav iz Republike Srpske herojski odbranjene os islamskog fanatizma
Dobro je da srpski prijesjdnik, razmislja drugacije od pojedinih komentatora. Bez razlike sta ce biti sa kosovom, rata biti nece.
pa nemoj te ljudi tako.srbi su iz svake bitke,koju su naravno izgubili,izašli kao pobjednici. evo,na kosovu su nato razvalili,samo što ovi to još ne znaju. na kosovu su turcima zadali smrtonosni udarac,samo što je njima trebalo 500 godina da to osjete. tako nema rata koji srbi nisu dobili,samo što to nijo ne razumije.