Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel opet Soros ovo-ono djikanijado??:))
Većina ovih komentatora pojma nema. Ovaj lik se bavio detaljima nerazjašnjenog ubistva Olivera Ivanovića od prije par mjeseci. Najvjerovatnije je da su ga oteli Vučićevi ljudi i da je sve izrežirano u saradnji sa policijom i obavještajnim službama, samo u svrhu zaštrašivanja i medijskog cirkusa. Indikativno je to da Vučić saziva konferenciju za štampu gdje javno blati ovog čovjeka.
@Korisnik225883, e nek' si ti pojasnio!:-)
Nemas ti pojma, i ne sramoti se. Bar se informisi. Rezultat njegovog istrazivanja je da su Ivonovica ubile kriminogene structure i da ubistvo nema veza sa politikom. Niti sa Beogradom niti sa Pristinom. Zasto bi ga onda "Vucic" oteo? A da ga je DB oteo, niko ga nkad ne bi nasao.
Kažu veliko smeće ovaj novinar, a kažu još veće smeće su ovi sto su ga " pronašli "
naucio od Riste Djogata
Koji te dzavo gonio da diras mecku pod plecku
Ako je ovaj novinar na transfer listi, vjerovatno ce od naredne sezone pisati za Avaz