Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasi Bosnjaci nasiljiti olovke i u prvu klupu kod Kosovara kako se drzava voli i gradi! U prevodu sve EU smutljivce nabiti nogom samo USA!
Opet ovo lupetanje. Mogu Albanci ovako kad su većina na Kosovu, kao što i Srbi mogu u RS na isti način. Albanci su od BH Srba to naučili...
A znas li da su kosovari izraziti nacionalisti, ta se ideja ne bi svidila nasoj Fgr. Nas Fgr voli da ide na rakiju sa svojim kasapinom koji mu je silovao dijete od 10 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba Kurtiju dat svu moc Bosnjaka da u nase ime pregovara..
Odma bi ga Fgr nazvala nacionalistom, Baralija bi sjekla kosu u znak protesta, FaceTV bi zvao Vojina M da ga prozivaju za retrogradnu snagu a Kurton revolucija bi morala da radi prekovremeno
Kako vi osnovne stvari ne razumijete. Kosovara je preko 90%, Srba nesto manje od 10%. Plus imaju bezrezervnu podraku SAD-a, ovi ne smiju pisnut. Ovdje je dogovorena podjela Bosne 95. potpisivanjem Daytona. Nek je vama trojka izdajnicka, a to sto je SDA zadnjih 30 godina davala i trgovala pozicijama to nista. Klasicni priglupi Bosnjo.
Samo jako 🇽🇰
Ne samo nego danas smo im vratili i patriarha sa Granice Kosova nismo mu dozvolili da ulazi u Republiku Kosova ...
Jao Šošoni jedni... Kako ćete vi bežati kada vam Amerika ode sa Kosova. Neće niko moći da vas stigne. Do mora Jadranskog ćemo se goniti, da Skadar i Drač stare srpske prestonice vratimo Srbiji. Samo gledajte šta dolazi uskoro, kako Ameri sa Kosova i Metohije odlaze.
Pišaj domaće valute, treba ceo Balkan euro uvesti...
hahahajahaha
Tako se voli svoj narod, ko ne voli, bujrum preko granice
Kako u srcu srbije ne vazi srbijanski dinar?
hahahahahahahahaha
Koji će ti vrag dinar, inflacija ga poderala, nema vrijednosti od raspada yuge.
Vidi se da nemaš pojma. Čuj pojela dinar inflacija...Ti misliš ako 1 KM dobiješ oko 60 dinara, da je dinar slab. KM je vještački vezan za da bi mogao opstati, zato KM ne možeš nigdje zamijeniti van granica BiH, a recimo dinar možeš. Dinar je godinama jako stabilna valuta, a inflacija u Srbiji među najmanjom u Evropi... Znači po tebi, i japanski jen je propao i slab, jer za 1 KM možeš dobiti oko 85 jena...
Hrvatska je morala ispuniti uvjete, uvjeriti diplomate, kupiti milijardu eura vrijedne francuske avione da uđe u eurozonu a cronogorac i kosovski albanac kažu "Mi ćemo od sad u eurima" i to im prođe? Treba EU nešto poduzeti oko ovoga, ako neće srpski dinar, dobro, al neka prave svoje valute.
Hrvatska je morala ispuniti uvjete, uvjeriti diplomate, kupiti milijardu eura vrijedne francuske avione da uđe u eurozonu a cronogorac i kosovski albanac kažu "Mi ćemo od sad u eurima" i to im prođe? Treba EU nešto poduzeti oko ovoga, ako neće srpski dinar, dobro, al neka prave svoje valute.
Iskliznu im Kosovo kao jegulja.Uz mnogo manje žrtve nego u BiH.Tako je kad imaš školovane političare.Međutim kad ti državu vodi Šaja,hodžusije,Konaković,Ramo ,Asim,Fikro Plejvljak i ostala polupismena bulumenta dobiješ ovo.30 godina rata,poratne patnje i na kraju upitnik kao planina .
Kamo dalje rođače :D
Nismo mi nejaki već smo brojčano nadjačani ,što je razumljivo kad sagledamo geografski.Zapad nas posmatra ne kao drevnu Kraljevinu Bosnu, o kojoj su istoričali nevješto sakrili tragove, vječitu metu Vatikana i Pape,već kao recidiv Otomanske imperije.
Tako se brani država i tako treba sa fašistima u kost samo
👏👏👏
Naravno , vlast u Srbiji aminovala
Pa sta je ovo nije drzava a uvodi svoju valutu 🤔
Kad se dinar na kosovo vrati 🤣