Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su prethodni ministri samo pricali ,sadasnji upravo obratno ,najprije urade pa onda objasnjavaju!
Oporba ovakav potez ne podrazava ! Medjutim ima onih iz oporbe koji govore da su i ni to mgli! Da mogli su ,ali poneked je potrebna i hrabrost ,koja je njima manjkala !
Ako se zeli odrzati nekakav soc. mir ovakvi potezi su neminovni, da bi se moglo pomoci ugrozenim ,ali i drzavi koja je ne manje ugrozena !
One cjene koje direktno uticu na raspolozenje gradjana nece se mjenjati ! Socijalna paska je na djelu!
Umjesto nataliteta povecavaju PDV ! Narod Srbije, Srbi su izbrali covjeka iz 90-ih da im vodi zemlju! Nikolic je poznat po fasitickoj ideologiji \"velike srbije\"! bas su izabrali lijepo! Nikolic je jedan od sudionika agresije na BiH , jer je seseljevce slao da kolju po BiH! Postovati ga nece sigurno Bosnjaci Sandzaka, jer nam je drzava BiH i Albanci iz Preseva,Bujanovca i Medvedje jer je njima drzava Kosovo i Albanija, a ne pashaluk bg!
Opet Srbija na nesto i lici, gradi se koliko sam vidio, u Beogradu na svakom cosku neka gradjevina, asfalt na ulicama se konstantno obnavlja, novi tramvaji i trolejbusi, uredjuju se, mada na racun drugih dijelova zemlje koji doista losije zive. A i najveci prosjek plate je u Beogradu.
Srbija snosi posledice loše ekonomske politike prethodne vlasti. DOS je zadužio Srbiju preko 20 milijardi dolara, ostavio velike rupe u odnosu budžetski prihodi-budžetski rashodi. Trebaće još dosta vremena da Srbija stane na noge.
Vlada Srbije donela je čitav spektar mera za oporavak i ovo je šturo tendenciozno izveštavanje da je Vlada samo povećala PDV !!!
Čemu tolika mržnja na ovom portalu? Narod Srbije je na slobodnim izborima izabrao predsjednika i svi ga moraju poštovati. A ne kao u Bosni, 50 izbora, svako poštuje samo svog predstavnika, Bošnjaci kradu predstavnike Hrvata, a sva tri naroda se ne mogu smisliti u parlamentu,.
ovima gore nego kod nas, cool
...mislim da je tamošnje pučanstvo ushićeno...predsjednik seoska budaletina, pdv povećan, dačić post\'o faktor,dinar klizi...ray do yaya...
Tomislav Nikolic: \"Jedan Srbin da živi bolje meni je to uspeh.\"