Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahh hha hahah ko ih pita sta oni priznaju a sta ne DOkle ce smrdi misliti da je Kosovo njihovo i mijesati se u unutrasnje uredjenje Smrdi i dalje misle da je Hrvatska i BiH njihova teritorija BOLESNA NACIJA
Turcine lajavi iz u usta ti smrdi
@Mladjan35 GENOCIDAS ne sudi druge po sebi, ako ti imas septicku ispod nosa to je tvoj problem Glavu gore nema puno nacija na svijetu kao vi, malo ali odabrano drustvo: hitlerova NJemacka, Crveni Kmer, pleme Hutu i naravno smrdi :):)):) Ne stidi se titule i glavu gore sa ponosom je nosi ::):)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovo su već (za 1km ) "kupili" ameri ... pa nisu džaba bombardovali ... tako da ...
@drinsky1 ovo za trepču ti je istina ... a za srebrenicu ne znam o čemu pričaš
Oko Trepče se ne pitaju Srbijanci ama baš ništa. Milošević je Trepču 94 prodao Grcima. Pogledajte štampu iz te godine i uvjerit će se. Cifra 47 + još nešto USD:
bye bye trepca
jebu kosovari ne vade...gdje su sad domaci srbi da cujem sta imaju da kazu na ovu temu kako kosovari sa 24% srbije jebu cijelu drzavu hahahahahahha
I mi bi "jebali" svakog da iza leđa imamo najveću svetsku silu. Oni ne mogu otvoriti autobusku stanicu bez da pitaju Amere. Ovo oko Trepče i jeste maslo Zapada, on su to nanjušili još 90-tih.
85% Trepce se nalazi u juznom delu koji kontrolisu Albanci i to je u rasulu. Sad bi htjeli I onih 15% koje jos radi i sto je pod srpskom kontrolom, kako bi to mafijaski klanovi mogli sjebat I rasporodat.
Sta sad??? Putinu po upute.... brzo
Ode Trepca dok trepnes😂
hahahahahahahah,pa ni mi referendum😂😂
Da li Srbijanska vlada priznaje vlasništvo nad 50% imovine ENergopetrola u Srpskoj ? Priznaje ! Da li priznaje vlasništvo nad 50 vlasništa Bh Telecoma ? NE smao da priznaje n ego ga je i kupilo, a sad bi htjela 20% rudnika Trepča vrijednog 200 miliajrdi ??? Implicirajući da je na Ksoovu 20% Srba , pa malo i zajednica opština, pa oblasti, pa autonomnih i na kraju Republika Kosovska ??? A rdunik desetk kilometara od srpske granice !
Eh, nisu vam ALbanci Izetbegovići ili ABdić pa da možete. NULA, eto šta ćete dobiti ! Ko u Hrvatskoj !
@plaq Ali kakve veze Albanci imaju sa Trepčom? To su Ameri samo stavili Albanca da ih predstavlja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)