Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da sa Vulinom Vučić hoće da oslabi vojsku?
Vulin ko začin C, svako ministarstvo ga ima :)
Vuk dlaku mijenja al cud nikada. To je pokazalo imenovanje ovog ober cetnika na funkciju ministra odbrane.
Ustaša terminator ministra odbrane ? U sridu ! Pravo će doći do popuštanja ! sa Hrvatskom ! Dodik nasatvlja sa otjepljenjem uz NJEGOV VOJNI ORKESTAR i RUSKE MIGOVE NA NEBU, a BAkir samo nek i dalje gradi naselja za arape i ko afrički noj nej zabija glavu u pijesak ! A ALija je vikao 92: OVO NIJE NAŠ RAT, i MIRNO SPAVAJTE RATA NEĆE BITI ! Pa vam i nasljednika još ostavio ! A ko je kriv ? Pa kleti agresor naravno ! :((
Pa treba da se veselite sto je ova nesposobna budala koja nije sluzila vojsku da bude ministar odbrane, a mi da kmecimo. Jer su nas zajahali sve neskolovani i nesposobni.
@MagnumIllyricum Pa zae srpskim budalama treba pametan čovjek ? I kad je to Srbe vodio pametan osim ako psihijatre ne smatrate pametnim ??
PRIKAŽI ODGOVORE (4)