Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne gledam ovu emisiju pa nesto i ne znam doticnu, ali mi je svakako njena situacija strasna i zelim joj lak oporavak.
Boze pomozi joj
ovo kao u mrak filmu..cuj autobus joj ruku otkino..velahavle
koji idiot izvještava na ovaj način
@trpač Nadam se da ne zelis da kazes da je u pitanju neko drugi, ljekari mu ne bi pomogli. Ako tako mislis onda imas ozbiljan poremecaj u precepciji realnosti.
odakle GRAS-ov autobus u beogradu
Ja kao Bošnjak-slab vjernik počinjem da vjerujem da ima boga.Kakve bljuvotine je ova iznosila protiv majki Srebrenice,negirala genocid i širila mržnju na Vučićevoj Pink TV da vjerujem da joj je neka viša sila makar malo vratila.
Divljaci
Najgluplji komentar na svijetu je ”boze sacuvaj” i usmeno i pismeno.
Ima Boga i pravde, da Bog da svaki clan Pink TV-a tako izgubio po ruku zbog one emisije o Aliji i da je on kriv za masakr u Sarajevu.
Do jucer ismijavali ste Markale, et karme...
Ma ja 100% mi na brdima bili, mi imali topove, mi bili zakopani u rovovima oko sarajeva, mi pucali na Sarajevo, sigurno sigurnoo....
@IceBiue jebbem ti mamu retardiranu. Internet piickice. Tursko kopile.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Штета каква риба
Šta radi gluhonijema osoba bez jedne ruke? - Muca
Dabogda ti bez obje ostao smrade
Oj je#o mater koji seljacine rade kao doktori. Cuj stavili led. Oj je#o te pa oni su bas sje#ali bilo koju sansu da je opet sastave.
o cemu ti pricas, to je standardna procedura
Ukleta televizija. Te zadruge udare u mozak nekad.