Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubojstvo Pukanića vec izgleda kao cetnicko maslo, tako da srbijanska policija to samo moze prikrit.
@zgboy: Pa naravno, kao sto su ubice djindjica zapalile poslije atentata u Hrvatsku i to ni manje ni vise nego u Split cuven po \"ljubavi\" prema Srbima :) Znaci o tome ti i pricam, srpska mafija odradjuju poslove hrvatskoj mafiji, a hrvati sprskoj mafiji! Jbg ljudi su samo \"zanatlije\" Jedni drugima izlaze u susret! Medjutim pitanje je ko je narucilac! A tu u slucaju Pukanica ih moze biti xyz, jer je zagrebao po svima... Od Djukanovica i duvanske mafije preko Zagorca i slicno...
danas je u nekima hrvackim novinama napisano da su izvršioci toga kukavičkog napada državljani srbije.sve prljave poslove za hrvacku mafiju večinoma rade srbi odnosno državljani srbije.Pukanić je izjavijo da nameravaju ubiti zemunci/srbijanci po nalogu hrvacke mafije.
@diajspora: Pa ti si ospjednut Srbima :) Ne mozes bez nas :) Mafija je, jedina ostala nepodjeljenja od raspada Yuge! Dok ti ovdje djelis sve na Srbe i ostale mafiju vjeruj zaboli za granice i drzave i drzavice stovrene na prostoru Yuge, Ironija sudbine bratstvo i jedinstvo jedino medju mafijasima :)
SRBI CE VAS SVE NA PRAVI PUT IZVESTI
Hmmm cudno, bosanski portal objavljuje da ce srbijanska policija pomoci i da je srbijanski sef policije u Zagrebu, a taj isti potal ne zna da je bosanski sef policije istu stvar rekao i da je takodjer u Zagrebu? Isto tako kako pise Javno.hr, Pukanic imao saznanja da ga planira likvidirati \"Zemunski Klan\" iz Srbije. Iskreno nekako mi se odmah cinilo kao \"srpski rukopis\" i ako nista drugo, mislim da je Srbin barem izvrsioc. Toliko o srbijanskoj predstavi \"Sablja\". Mislim da su pohvatali kriminalce i ubice Djindjica, uhapsili bi prvog Kostunicu.