Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republike Kosovo, Vovodina i Sandžak će biti zadnji udarac Srbiji i njihovoj osvajačkoj politici
Bili bi veliki ,a samo preko tuđeg teritorija, pa čak i Genocidom osvojenog, njima sve dobro, najodvratnija nacija
nikad mi nece biti jasno kako to bosnje odvajaju vojvodinu sa 70% srpskog stanovnistva..voleo bih da mi to neki objasni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Počelo je! A vučić se brine o bosni
Ako je BiH rezervat onda si i ti u njemu glupsone i tu ces i krepati.
nikad mi nece biti jasno kako to bosnje odvajaju vojvodinu sa 70% srpskog stanovnistva..voleo bih da mi to neki objasni
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ode Vojvodina!
MORACE JOS JEDNA TRAKTORIJADA DA SE cete SMIRE
to nece smiriti separatisticke tenzije i zelje... moze ih samo povecati...
znaci oproban recept...malo represije pa malo diskriminacije pa malo batinjanja pa kuka i motika pa malo tetka Nata bombing pa malo Drzava hajd zdravo
Ovo je cisto prepucavanje Naprednjaka i Demokrata. Svaki iole obican dogadjaj se podize na nivo uzburkavanja strasti zarad politickih poena. U AP Vojvodini se uveliko vode pripreme za izbore, a istrazivanja govore da ce Vucicevi Naprednjaci osvojiti preko 50% glasova. Vucicu na ruku ide i dobar odnos sa predstavnikom Madjara - Pastorom, koji ce uzeti oko 15%. Osnovni problem kod Vojvodine je finansiranje. Pokrajina dobija manje nego sto joj pripada i naravno da trazi vise. O nekom vecem stepenu autonomije ili nesto vise nema ni govora.
Ovo isto kao neka sapunica :D Vucic bulji u komsijinu kucu (BiH) i gleda sta se desava dok mu jos jedan clan porodice (Vojvodina) bjezi kroz prozor da bi pobjegla u zagrljaj svoga ljubavnika (Evropa)
VOJVODINA REPUBLIKA!!!
Vojvođanska partija je najbolje rešenje za Vojvodinu* - sorry, greška pri kucanju. :)
Traktorijada pocinje u 3 mjest tj. od Novog Pazara, Bijeljine i Novog Sada - Svi putevi vode u Beograd! Budite spremni srbi..
Ja bi vam preporucio pored traktora i tacke ili motokultivatore s prikolicama u slucaju nekih sitnica za ponijet. :)
Hazbulator, Traktorijada u Bijeljini i okolini Novog Sada se svakako odrzava svaki dan, naime to su poznata dve Srpske oblasti po poljoprivredi, u kojima zive Srbi koji tim traktorima prehranjuju porodice... A sto se tice Sandzaka, oni se bave drugacijim delatnostima i broj traktora je znatno manji, a i kad se bave poljoprivredom uglavnom uzgajaju drugacije i unosnije kulture... i za takve kao i za bradate svakako da nece jos dugo biti mesta u Srbiji... :).
Pusti Smrbe da se pusu. Daj im vremena. Nisu oni ni svjesni. A govorili su da Kosovo nikad nece iz Smrbije... Sve ce Smrbi aBd pod krusku, i to jednu.
Pratite prijenos uživo http://www.hdzbih.tv/
Republiku Srpsku treba ukinuti. Samo bezveze trose.
vojvodina nikad nije ni bila srbija,uvijek je bila autonomna pokrajina
Vjekovni san o "velikoj srbiji" srušili smo mi bošnjačke gazije sad plačite srpčići, živjeće te i umirati u BOSNI I HERCEGOVINI.
sto je evropska unija ovako šarena, kao djetlić, zar ne bi trebala biti u istoj boji, makar na kartama. vidite kako smo mi u istoj boji koji još nismo ušli u EU.
...tako je to sa politikom...što se u tuđem dvorištu podržava, u spostvenom se zabranjuje...i tako od dvorišta do dvorišta...
Prvo, cestitke na 10-tom, naravno i dalje imas licencu za predlozeni nick... nego koliko samo Srbi pljuju bravara, a da on ne posla 400 000 folksdojcera za Svabiju, bila bi Srbija danas do Dunava... samo velika steta sto nije istu politiku primenio i malo juznije na SSkenderbegove heroje... :).
...fala, fala :) ...commie stoji kano klisurine, prozor more pasti, al commie jock :))