Nesreća u Novoj Pazovi
7
Srbija: Vojni avion pao u dvorište kuće
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i nasi bi padali samo da ih imamo
KOD NAS PADAJU HELIKOPTERI, MI NEMAMO AVIONE
Levati ne upuceni ,vidi se da ste glupe ne obrazovane bosnje ! Radi se krelci o skolskom avionu a ne o borbenom ! Medjutim vi ste rahat od tog problema posto vasa nazovi \"vojska\" nema VES vazduhoplpvstvo ! Vama su umjesto toga dostupni romobili ! Koja se ovdje neuka bagra skuplja na ovom njihovom mudjoskom portalu , boze dragi ! Svakom loncu poklopci a kolektivno bolesnjacki um mozes opisati kao primitivan i ne rezvijen narodski \"Pupe hava ,dupe glava \" !
grdne rane aviona pa ovo je za muzeja svrbčiči nema više pljačke pa ovakav avio bi se mogao pračkom skinut da ne govorim o strelama eh smrdijo prodaj to u željezo ne sramoti se ionako ste to popljačkali od jna i nema više pljačke pa da se vuče u beograd nebeski narode
Kako da ne .Najveca zelja nam je da imamo aviaciju kao vi.A sto se tice specijalaca kakvi su vidjelo se u proteklim ratovima koje su ispušili od vardara pa do Triglava .
Hah ne mozete da verujete da imamo avion? :) VI ste \'decki\' prsli totalno, Srbija ima za razliku od Bosne sve sto je potrebno da bude drzava, recimo 4 specijalnih jedinica, ili predsednika drzave ;) Da ne spominjem sto vecina bosnjaka balavi na Beograd i sa njim uporedjuju svoje gradice i gradove i svoj zivot. Ili Novi Sad! :)
čime će nas gađati, mrkim pogledima :P ili su ovo kamikaze pa nisu ispunili zadatak ofulali kucu
Hahahaha pa jesil siguran da oni mogu doletit do Bošnjakistana?I cime ce gađat?Bacat kamenice?Hihihiiu
@IKAR Ove ce vjerovatno prestavit svijetu kao kamikaze spremne da poginu za kosovo.
Pa bolje imati bilo kakav nego nikakav ko Bosna.U prevodu kada bi ova bijeda od aviona krenula na Bošnjakistan bila bi dovoljna da vas satre jer vi nemate nijedan hihi.
poslije jučerašnjeg govora u EU i prijetnji da nikada nece priznati Kosovo, smrdi su odlučili da svijetu javno pokazu da izreceno nije bez osnova i kakva su vojna sila....
Lako je bilo imat avione kad smo svi izdvajali,a sad lete avionima sa kojim ni mister NO se nebi upusto u avanture.
pilot je preminuo
hehehe, slika aviona je vrh. ovo su njihovi najmoderniji.
Ne mogu da vjerujem, zar Srbija ima avion ?
NECE NI ONI USKORO IMATI , JEDINO PO AVLIJAMA .
Glup si isto kao i tito. PS Jugoslavija nije bila 4 sila u Evropi vec 12ta :)