Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
terorista
Kosovo je src.. susjed Srbije. prc
Vidovdan u nebo gledam prolaze vekovi secanja davnih jedini lekovi Kud god da krenem tebi se vraćam ponovo ko da mi otme iz moje duše Kosovo Vidovdan k\'o vecni plamen u nasim srcima kosovskog boja ostaje istina Kud god da krenem tebi se vracam ponovo ko da mi otme iz moje due kosovo Vidovdan oprosti Boze sve nase grehove junastvom daruj kceri i sinove kud god da krenem tebi se vracam ponovo ko da mi otme iz duse moje kosovo
za dadu. tacnoje daj vlast uhapsila sama sebe,to vam je slika a tisi jedna budaletina koja nikad nece doci do pameti.
Treba celavog vlaha nabiti na kolac ionako se peder lozi na gumene metke,zato je i isao na barikade!
Apsi sve redom !!
Srbe uvijek organizuju za neke barikade.
PRODAJEM BRVNA ZA BARIKADE - HRASTOVINA, TEŠKO KO TUČ I VRLO KVALITETNO. KUBIK 12KM.
Dobro da su ih uhapsili inače bi oni kod Dodika, da spašavaju rs od nestanka.
Od ovog Tadića kad bi pichke tražili on bi dao. Merhametli Sarajlija šta ćeš.
Kopaonik Kopaonik na sve strane kiseonik.
ccccccccccc
A mene libo racku i za Kosovom i za srbijom!
Plaćani od vlade Kosova kao tehničari PTT , iznajmnjivali zemljište Poštama ,plaćali , eto ti dodatni podaci ,kada povežeš sa ovima i sa tim da paljenje prelaza bio kontraproduktivan čin za Srpske interese ,valjda je jasno ko su oni i kako stvari funkcionišu . Samo me čudi da ih hapsi okupaciona policija . Čudo nije ministar .
oćel meni neko objasnit jesul oni kriminalci il eroji il su i jeno i drugo ?
Ne sme niko da vas bije!