Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sto ne mogu ovih nacionalista i polusvjesnih retardiranih degenerika, pa na piku je bilo da neka cura prodaje nevinost, pa jel to znaci da smo i mi Bosanci isto tako bolesni?
...minimalno 20 godina...bez mogućnosti pomilovanja...
Eh, ti Srbindijanci..
Pustite se vi oglasa, Hvatajte vi prave monstrume koji prodaju djecu.
svi smo mi isti, htjeli to ili ne htjeli
jedino hahahahaha je na ovo tvoje: \"htjeo\" koje ne poznaje nijedan pravopis, sokočanine
prodavali turčina, niko ga nije htjeo kupiti ni za 2 dinara.
ne pametuj, j.eb.ali te oni
ovo je bila neka zaybancja od strane nekih osnovaca koji nemaju nishta pametnija da rade. e sada......nebi mi bili kreteni da ne rasplamsamo ovaj tekst do nebesa i da nadjemo krivca i u neizbjeznom sudaru nase galaksije sa komsijskom galaksijom andromedom koja ce se dogoditi za nekih milijardu godina. medjutim, to nam ne znaci nista jer do tada ce nasa zvijezda, tj. Sunce vec da nas proguta u svojim posljednjim fazama egzistencije u ovome nasem kosmosu koji by the way izgleda da nije jedini. tj. postoji ih mozda na milijarde. o drugim paralelnim dimenzijama necu ni da pricam jer bi onda mogli da naglabamo o filozofskim i moralnim implikacijama ovo oglasa za prodaju beba do beskonacnosti.
eh, evo teme na koju ce se rasplesti 300 komentara
Bože sačuvaj! i onda se pitamo kako su čete mogli silovati djevojčice od 7 godina i spaljivati djecu istočnoj bosni fuuuj, divljaci
@fuj ...bosanci i hercegovci su zdravo pučanstvo...čit\'o ja neki dan na \"vic dana\"...
vlaska posla
Dokle je dosao ovaj svijet,kao da i to nerade,danas djecu prodaju kao obicnu krpu.Eto sta nekome dijete znaci...Smak svijeta!