Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrdljivci ojte da ga popusite bosnjacima
Heeeej kad bi nasa policija smjela ovako nesto da uradi, pa kod nas bi 90% carinika pohapsili,vise od pola firmi privatnih i njihovih direktora bilo bi zatvoreno...Kad bi Sipa odradila samo 40% posla od onog sta sve znaju o nasim carinima gdje bi nam kraj bio . Nazalost ne smiju-VISA SILA !! !
Ma jesu to moji dragi Bosnjaci opet ugrozeni?
ovo je politicka likvidacija bOSNJAKA!!
ma nema veze sto rade kriminalne radnje vidis ovaj zukorlic koliko voli svoj narod dabih zaratio sa Srbijom samo stomu ta bedna Srbija i vecno drugi nedaju postenom vjerskom vodji da hrani djecu kriminalnim radnjama ajde muslimani nije fer napadnite Srbiju viste EU sila razbite ih da vas vodja more i dalje kriminalom djeluje ebes vijeru samoi pocnite znate sta vam aljo sve obeca a dobiste i vise 23%teritrije sto neosvojiste i vise ko vas sprijeci ajde sad ste EU sila ostru sablju u ruke i ginite za vaseg vodju zukorlica sada ce on vas bajkama i kojekakvim molitvama da spremi u krvav boj nije vam bilo dosta ma viste sila samo se spremite i zapjevajte odzinu bojevnu pjesmu u boj ,u boj u krvav boj malo nam je jedno stratiste srebrenice hocemo jos za naseg muftiju!!MA NEDAJ BOZE NIKADA SE NEPONOVILO ONO LUDILO I LUDE VODJE MIR MEDJU NARODOM A KRIMINALNE DELATNOSTI IZA BRAVE VIJECNO!!!
U BiH svaki dan carinici uzimaju mita na milione i milione km...nekome puste slepere robe,ne diraju ga...nekom radi paketica vrijednosti 200 km naplate carinu jos 90....