Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ovoj mladosti koja hoce da ukloni to ruglo !
Ali toliko o vlasti i tome koliko su se promijenili.
U Srbiji nista novo. Vlast i narod koji su skrivali Mladica i Karadzica i ostale ratne ulocince sto kriju , koji imaju redovne emisije kod viklerasa Marica sa zlocincima i da nas cudi sto ne dozvoljavaju da uklone mural.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma klasika za agresore i pocionoce genocida na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Поштована/и, Такође трећу дозу вакцине могу примити држављани Босне и Херцеговине - ентитета Република Српска (важи само за овај Ентинтет) уколико су вакцинисани са прве две дозе вакцине у Републици Србији. Nema vise dzaba boce za Bosnjake.
Ok, jasno je. Hajde sad vrati se u svoju jazbinu od kuce i uzgajaj prasad.
Kakva degradacije Srbije, policija štiti mural ratnog zločinca osuđenog za genocid, koji je svo vrijeme bio na platnom spisku Srbije, koja je presuđena samo zbog toga što nije spriječila genocid i naravno " nisu krivi" što je njihov plačenik glavno osuđeni za genocid i brojne zločine po cijeloj BiH. "Tucite Velušiće tamo nema puno Srba", a koliko ih je samo u Sarajevu pobio granatama i snajperima, jer nikome na čelu ne piše šta je.
Svaka cast mladim ljudima sto se bore protiv ovoga. Sta je sa Vucicem? Ni on ne smije pisnuti neonacistima
Fasadu razvalit pa da ga ni precrtat ne mogu vise na tom mjestu.
Narod koji bastini i slavi chetnike, ljoticevce, nedicevce i slicnu gamad je bolestan, al fakat!
Svak svog pazi
Eh sad će erdogan da vas pozove na razgovor za tog lika. 🤣😂 Ima da se nekom na kosti popne
Genocidaši štite lika koji je osuđena za genocid, čitav narod zato nosi etiketu
Ma nisu svi isti, Srbija je miroljubiva i nema veze sa agresijom na BiH bla bla bla
Srbija je nacistička rupa. To su bili i nakon 2. Svjetskog rata, ali uz naklonost Britanaca i zaslugom druga Tita i Jugoslavije dobiše članstvo na strani koja se borila protiv nacizma i fašizma.
Tangice, pohvalim te neki dan a ti meni ovako. Ako Draža nije bio nacista i fašista, onda ne znam. Ali, svako zašto ima svoje zato.
drzava stiti murala zlocinca, dokaz da nisu samo im pojedinci zlocinci, vec citavo pleme
A policije i qrca hahaha dva bijednika stoje 20 metara od genocidasa,nisu smjeli ni stati tik uz to ruglo vec se skrili pored trafike,sta ce oni stitit isto Lolek i Bolek ne zna se koji je opasniji hahaha
Vulin, kurcev ministar koji ne moze da obezbijedi sigurnost učenicima pri skidanju murala od strane policije. Pa imas i vojsku, ali nije Ratko zločinac za 90% njih u Srbiji. To je problem
Pa on je produkt politike Srbije koja se i danas nastavlja. U Bosni i Hercegovininje pocinjen genocit, a mnoge firmacije i plaćenici bili su i počinili genocid u Bosni i Hercegovini
to su oni koju pruzaju ruku povjerenja tolerancije i pomirenja a bosnjaci supci nece da prihvate od merhametli dusa
Svi su im heroji kroz historiju bili isti kao Sratko Mladić tako da ovo ništa ne čudi !