Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde bone stipe ne seri vise
KOSU SRBI ZIKE TITA TI ZAR POSTOJE TI NARODI
pekar ne seri ti MESIC kad je govorio ovo nisi bio ni u plodnoj vodi misu mali
A SRBIMA STO SU PROTJERANI IZ HRVATSKE GDJE JE NJIHOV GLAVNI GRAD? ZAGREB NIJE SIGURNO
na ovoj su ga slici jos i uljepsali. u prirodi je boze ubrani, treba djecu sklanjat da ne gledaju rugobu od covjeka, imali bi traume cijelog zivota. a on vec kad spominje ko gdje treba da gleda onda mu toplo preporucujem neka gleda u svoj zagreb i neka ne gura nos u svaciju guuzicu i nek ne gleda u tudje dvoriste
Laje bradata spodoba, jer majmum zna da je lakse braniti hrvatsku ako se granici sa Srbijom na 15% teritorije, nego na 55%. Boli njega onaj njegov ustaski milokliz za Bih, bradata spodoba zna da ce banana drzava biti prepolovljena na pola kad tad.
@Pipo Svaka ti cast kad uvijek uspjevas ispasti najgluplji!
@Dayton, jel ti to porices svoje porijeklo ukrajinskih kamenjara???ujguri su arijevci znaci blizi si mu ti krvava zvjeri ko i cistokrvni ukrajinski vampir sto je na vlasti! srbin=serv=sluga=ukrajinski kamenjar stigo seobom preko karpata na zemlji Bosanskoj pa se siri vampirskim krvolocnim genima,biljana plava cistokrvna baba roga ce ti to najbolje objasnit!:-))) BiH4EVER!
Ako ide sve kroz vodu ja Pipo predlazem da se Bosna i Hercegovina cijela u svojim granicama pridruzi Hrvatskoj!Sto da nas fasisti i nacisti srbski krvolocni teroriristi i ubice i dalje gaze???!!! BiH4EVER!
AFERIM Stipe LJUDINO i LAVE,ZMAJU i NAJVECI piliticar u Regiji!Fasista tadic ima u pozadini srbski loby koji radi punom parom a najvise u unistenju Muslimana u Regiji,Bosnjaci nemaju ADEKVATNOG politicara koji treba u ovoj situaciji,Silajdzic je dobar politicar i Bosanac al nema on vise energoje koja treba i agresivnosti pokazat zube prema fasistima krvolocnim srbskim teroristima!Tihic naravno energicno radi u korist ideologije o velikoj srbiji. BiH4EVER!
taj majmun ne smije ni doci kod nas u hercegovinu. vratili bi ga u sanduku.
Pogresno Mesicu, ljudska nakazo! Srbi iz BiH treba da gledaju u Banja Luku, jer je to glavni grad tih Srba. A sa Beogradom cemo se lako dogovoriti kada razyebemo ovu nakazu od BiH drzave koju dijelimo sa bosanskim Ujgurima!
@dk a beogradom nisu hodali turski osvajaci!!!!!!!!
Na kraju svog govora u zapadnoj Hercegovini, Mesic je pred okupljenim \"pucanstvom\" uskliknuo: BiH je vasa drzava, a Sarajevo vas glavni grad. 3 mjeseca poslije njegovog govora, zapadnom Hercegovinom je odjekivalo: je..ba....lo ti ono mater!!!!!
@krsto nisi ti dobar nikako