Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imo papagaje u gepeku i 20 kila droge pod sicom. Oni se zabavili pticama a prošlo ono drugo. Klasični fazon holivudske produkcije.
"_Iz Carine navode da je bugarski državljanin jučer pokušao da nelegalno prenese ptice, prenose mediji." E jest' blesav ovaj bugarin. Pa što ih nije pustio da prelete preko granice? :))))))
"S obzirom na to da je riječ o nelegalnom rekograničnom prometu zaštićenih vrsta, slučaj je predat u dalju nadležnost policije, a PTICE SU PO HITNOJ PROCEDURI ZBRINUTE." Av-mau sada može mirno spavati...
kamioni nelegalne robe prolaze pored graničara, a oni se bave papagajima, svašta...
Ko da je i papagaj otkuco ovo sve... u brzini...😅
Zafalilo kokosi