Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIJEPO VAM JE I TADIC I MESIC REKAO NE OBRACAJ TE SE NI BEOGRADU NI ZAGREBU. NEMA TE OVDE STA DA TRAZITE. NEGO SARAJEVU (SEHER SARAJEVU) a vi to nikako da skontate, i srbija i hrvatska gleda svoje interese a vi zivite u zabludi, dok vam dodik voza limuzine a vi u konjska kola. osvjestite se vec jednom.
I dok Tadic putuje po Italiji, Nemackoj i ostatku Evrope dobijajuci sve vecu podrsku za Srbiju, ovi vasi idu po turskoj i bliskom istoku. Da niste kadni bili bi smesni.
bosnjo (o boze kako to samo smesno zvuci - odlicno ime sa cobane) sa svojom svemocnom vojskom ce da nestane sledeci put za pet minuta sve zajedno sa vasim mulama i vejabijama. Boze ko da vam nikad nije dosta...
kud ces bolje bajke , da su dan danas bosnjaci najmnogobrojniji narod u bih :)))
Pa je onda dosao vuk i pojeo Crvenkapicu..... Koje jos bajke volis?
denis je u pravu, medjunarodnoj zajednici je i bio cilj da nestanu muslimani u BIH (odatle i embargo) , a po planu je trebalo da ide istrijebljenje muslimana i 50-50 NIH ( pola hrvatima, pola srbima) , medjutim bosnjo je ojacao sa puskom i tenama :D i toliko se osilio da kad je dosao do banja luke, EU se sasrala i zajedno sa strejndžerima napravila dejton. jer da nije bilo dejtona, gamad bi bila preko drine. No nema veze , u budzetu Fbih nedostaje 11 milijardi maraka od donacija (arapi) , nemojte mislit da te pare nisu utrosene na \"crne\" projekte (naoruzanje) . Toliko iz BIH
Malo te je-be pravopis. Nekad je bila sramota biti nepismen i takvi poput tebe su se drzali lopate ili metle.
haris ili je drogiran ili je lud! Kda nešto potpišeš znaći da garantuješ iza svoga potpisa, TY mogao bi nešto naučiti, a Međunarodni sud kada je BiH tužila Srbiju, Sud je donio zaključak da nije bilo agresije, te je tužba odbačena!! Haris se koprca, ali neće još dugo.. Ameri nisu zainteresovani više! Žuto plave zastave i grbovi, sa zvjezdicama su pokusi i znak da se tu još nije završen posao. Kosovo će biti neovisno, ali samo jedan dio Južni, tako i BiH samo centralni geto, jedan dio ode HR, a drugi SR... Mislite o tome!!!!
sta ovaj cigo i njegova (mala) srbija misle nije nimalo vazno. pametnije mu je da payi d amu ga outirani homosexualac guido westerwelle ne zavuce negjde iz nenada hahaahhaah, to je cijena za bezvizni rezim jarane
Samo vi sanjajte, svi Srbi smatraju RS nezavisnom :D
Majmuncino, sve sto ste u ratu postigli postigli ste Slobinom izdajom i prodajom srpske zemlje... da je Srbija ucestvovala u ovome ratu, danas bi od tebe prah ostao majmuncino!
@Kyle Da je bilo aktivnog vojnog ucesca Srbije u BiH, vjeruj mi ti bi to osjetio na svojoj kozi majmune
@Brane To i nama odgovara, pitaj oca ili nekog iz 1995 odavde. Reci ce ti da sljedecu epizodu necete prezivit. Pitaj ga. Neznas ti sine kakve smo mi zarobljavali srbe 95\' u poderanim gumenim cizmama. Smrdljivim i prljavim sinjelima. Raspitaj se zasto je potpisan mir sramotni. A mlad si i gledas filmove. Ili pises iz pi.cke materine kanade ili gdje vec. Sljedeca emisija ide sa vecim kalibrom. I da napomenem, poslali smo srbe u hag. Vidjeli smo kazne koje ste dobili. Mi nismo radili zlocine, nema jama i grobnica. Cekaj drugu epizodu, junace. Umirat ces 7 dana.
Srbija NIJE garant Dejtona. Ne vidim razloga zasto koriste tu terminologiju i izigravaju fol neku silu, kad oni nemaju nit ce ikad vise imat kapaciteta da podijele Bosnu.
@Brane Kao prvo, pa kad niste ostvarili nista s citavim arsenalom JNA protiv par lovackih pusaka, fakat necete nikad nista ostvariti. A drugo, nemam nista protiv Srba al\' ako Srbiju obozavas, zasto ne prodas imovinu i nastanis se tamo gdje ocigledno pripadas. Bosna Bosancima, neovisno bio Srbin, Hrvat ili Bosnjak.