Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@smijesno smijesan si ti kad izvaljujes takve glupost. pa zar ti mislis da smo mi toliko glupi pa da vjerujemo Srbiji? Vrijeme povjerenja je davno proslo. Sve sto je do sada bilo izgovoreno u Srbiji bila je cista laz pa sto bi se danas nesto kao promijenilo?? Srbi prvo lazu sebe a onda nas i citav svijet. Pa Srbi zive i hrane se mitovima i legendama ali fala bogu provaljeni su..
srbiji treba uzvratiti istom mjerom prvo.Aonda sjesti i razgovarati.
koliko su bosanci opterecen narod pokazuje to da im smeta cak i kada im nesto ide na ruku... tadic je rekao ono sto silajdzic trubi 15 godina, da sbih nece dati podjelu bosne, a tadic jos samo potvrdi da se srbija nece mijesati i da cak stoji iza dejtonskog sporazuma te se protivi podijeli bosne. prije svega ovdje treba promijeniti nacin razmisljanja i zabraniti svakom d.e.b.i.l.u pristup internetu i mogucnost komentarisanja
Jako mi je zanimljivo kako stalno kukate da vas Srbija ostavi na \"miru\" a 100% vasih regionalnih vesti su o Srbiji ... Smesno. ali Istina je da Srbiju uopste ne zanimate i stalno pokusavate da talasate ne bi li skrenuli paznju na sebe... Ostavite se nas i pozabavite se sobom jer mi se cini da imate toliko toga da dovedete u red. Mi smo za vas otisli predaleko ...
Mislim da 90% ljudi koji su ovde komentarisali treba poslati na jedan dobar pregled zbog totalno izgubljenog kontakta sa realnoscu. Mnogo ste mali i nebitni cak i u svojoj drzavi da bi se toiko busali. Bice onako kako se dogovore regionalne sile SRB i HR i to je to jer Muslimanski bosanci ocigledno nisu u stanju nista da urade osim da potrkradaju prvo same sebe a onda i Hrvatske i Srpske Bosance.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan S A N U, u svom romanu \"Deobe\".
Upisala Fata likovnu akademiju, jednom sedmicno se predaju radovi profesoru. Dosao red na nju i profesor je pita \"sta je ovo Fato?\" Pa kako sta profesore?! Pa ovo je nacrtan ne obrezan penis Fato.\" Zamisljeno ga gleda Fata \"ma ja otisla do komsije Momchila, uostalom vi ste zadali temu \"Netaknuta priroda\"! :)
KO TO KAZE KO TO LAZE SRBIJA JE MALA NIJE MALA NIJE MALA TADICA NAM DALA. SVE DO KAVOBAGA I VIVOVITICE .
Pa sto onda stalno kukate da nisu svi srbi isti....svi ste vi i mladic i karadzic je li tako......to znaci da smo u pravu kad kazemo da postoji kolektivna krivica i da ste vi svi genocidan narod !!!!
@teks....uostalom sta ti imas protiv fesa....pa to je bio vrlo popularan modni detalj u Srbiji dugo godina......sve do nedavno !!!!
@teks....ako si ti seljacina ja nisam !!!!!
@teks....skini ti opanke i nemoj u ime sviju nas da govoris !!!!
Mi u Bileci vise ne mislimo kao Dodik !!!!!
Daj skini fes kad ulazis na sajt sarajeva-x..Niska vrata pa ti culaf zapinje..Ti ko fol Srbin iz REpublike Srpske..Nema Srbina koji misli drugacije od Dodika o Republici Srpskoj, osim Natase Kandic i Mirka Pejanovica, a oni odavno nisu Srbi nego gurbeti..
Ma Borise odjebi mi od moje domovine.......napravili ste od nas u rs zlocince koje sad mrzi citav svijet !!!! Dosta i tebe i Ovog Lopovskog kabadahije od Dodika !