Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ni kina nikad nije priznala nezavisnost tajvana. u međuvremenu su postali ekonomska supersila pa će naprosto kupit nezavisni tajvan. keš je temelj suvereniteta, ostalo su bajke za gladnu sirotinju.
...kraće oči, duža pamet :))
...da te utješim. pamet je ovdje grijeh. neoprostivi :)
_"Srbija se oštro suprotstavlja prijemu Kosova u UNESCO" Ko vas pita?
pa moraju svom serpskom narodu da pokazu da ko fol nesto "rade"
Pazi im onih bradonja tamo- ODVRATNO!!! A Srbijo shvati da te vise niko nista ne pita budalo!!! Nije juga pa da se ceka statement iz BG... Odjebite vise
Ovi ko papagaji ponavljaju da neće priznat Kosovo a ovamo im i Vojvodina i Sandžak prijete otcjepljenjem.
Ja lično smatram da je Kosovo gotova stvar. Srbija i da joj se vrati Kosovo ima problem, a taj problem je 1.6 miliona Albanaca koji i ne žele da žive u Srbiji. Ali treba se izboriti za naknadu štete zbog pokradene imovine Srba, kao i odvajanje sjevera gdje žive Srbi. Kosovo nema nikakvu istoriju ni istorijsku teritoriju, odvojeno je po etničkoj liniji, tako da se i Srbi mogu odvojiti po etničkoj liniji. Komunističke granice iz 1974. nemaju nikakav legitimet. Najzad, malo je suludo tražiti ulazak u UNESCO a za 150 spaljenih i porušenih vjerskih objekata niko nije procesuiran. Ovo se dogodilo u miru, a ne tokom rata. Palili su ih čak i 2004. pred nosevima KFORa. Sad još pokušavaju da proguraju teoriju kako su to izgradili sve Albanci i kako je to albansko. Prije nego što neko počne, isto želim i za Hrvate i Bošnjake kojima je oteta imovina u Republici Srpskoj. Sve to treba urediti i dovesti na čist račun.
Jeli vama ovi pravoslavci izgledaju ko vehabije, mislim cupavi, bradati, divlji onako u nikabima muskarci i negdje nijedne zene...
ne svidja mi se ni jedno ni drugo
Nezna svijet ni sta znaci Vehabija ali to samo pokazuje koliko ljudi tek tako nasjedaju na sve sto im se servira preko TVa Ja sam protiv svih formi ektremizma, pogotovu kad ide na stetu drugih. Smatram da ektremizam u merhametluku je takoder los ali to ide na stetu samom extremisti a ne na stetu drugom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tolerancija i multikulturalnost su naprosto uzidane u temelje svih ex-yu prcija koje sebe smatraju državama.
....koja glupa mantra..........ako kosovo uđe u unesco, crkve i manastiri spc-a i dalje su kulturna baština srpskog naroda, samo ovaj puta u republici kosovo.......u pitanju titulara vlasništva ništa se ne mijenja.......
.....pravoslavni albanci.....nevjerovatno.....izgleda da to vaše kolektivno ludilo još traje...
Pravoslavni Albanci zive na jugu Albanije, na Kosovu su 99% Siptara muslimani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baš me čudi? A šta je drugo ostalo Srbiji osim da se sveti što je ostala bez tutorstva na tuđoj teritorii odnosno ostala bez Kosova i to za vijeke vjekova. Sada može da se sveti na nain da ih minira gde god može. Ovo se i očeluje od jedne Srbie. Nije iznenađenje, iznenađenje bi bilo kada bi se Srbija bar jednom u istoriji ponašala korektno. Međutim..............................
i Srbija je bila "za vjeke vjekova" deo Otimanskog carstva, pa se probudilo Srpstvo i oteralo turke nazad u anadoliju a Srbija je danas suverena drzava.
Pa ko je oterao vitez? Gde su Turci? Nema ih na Balkanu vise, doduse vi ste njihova zaostavstina ali dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arnauti se bore da budu zastitnici srpske crkvene kulturne bastine, stare preko 800g, neki manastiri. Siptari mogu sve dok ih podrzava SAD i NJemacka kao sto su i croasani tada magli.
Makedonci inace obozavaju Siptare
balkan bosnjo..siptari su jos u vreme tita naseljavani planski na kosovu.tacno je da su nam bili na grbaci,jer su se samo kotili i nisu nista placali.ni poreze ni struju ni komunalije.uzimali su socijalnu pomoc svi,a pare su zaradjivali svercom.. srbi su kazes koristili trepcu?pa naravno da ce na svojoj zemlji koristiti prirodne resurse. kosovo je bilo uvek srpsko i mnogo godina pre planskog naseljavanja siptara..komentar ti je stvarno glup za medalju.
kosovo republjik, srbija pasaljuk.-sramota svi smo jurisali na siptare.-oni od pokraine napravise drzavu.-a sta smo mi napravili?.-multi kulti,otrcanu frazu.-jebalo nas brastvo ijedinstvo...
Pa mozete i vi da napravite nesto nalik kao oni,sa vasim 23 % Bosne taman ste veliki povrsinski kao oni a i broj stanovnika bi bio slican!Nacinite taj korak vi prvi,ne cekajte da se Srpska i Herceg Bosna otcepe od vas,otcepite se vi sa svojih 23 % prvi!!!
Uložice jedan oštar žilet u oštar protest :)
opet ista stara prica..sutra ce mozda da prodju ali u UN ce da zavrse kao ona rezolucija o genocidu...bosnje i sipci dosadni ka musice, stalno ih mlatimo a oni dodju po jos :-)))
ajde bre pavijane vama se pacovi setaju sarajevom...vode nemate, hranu seljaci dele dzabe po ulicama...vi cete nekom da kazete da je sprdnja...begaj bre...sikter cibe ish :-)))
http://www.klix.ba/vijesti/bih/povecana-pojava-glodara-u-sarajevu-misevi-izlaze-iz-wc-solja-napali-i-usjeve-u-butmiru/150904073 http://mondo.ba/a565354/Info/Drustvo/Sarajevo-Najezda-stakora-velicine-macke.html http://www.klix.ba/vijesti/bih/najezda-pacova-u-sarajevu-snimljeni-u-kontejnerima-za-smece-na-ilidzi/151002019
SRBIJA JE ZLO
SRBIJA DO KOSOVA
Ne znam da li da se smejem ili placem na turske komentare, zive na 23%, sabijeni u sopstvenoj drzavi. Himna, zastava, grb u Dejtonu pravljeni, tri predsednika, drzava kao da je udarila radijacija pa ceka na sigurnu smrt.