Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bas si \"rumenka\"
JOS MALO PA CE OD SRBA TRAZITI DA SE IZVINU AMERIMA STO SU NAPALI IRAK I AVGANISTAN I POLA KUGLE ZEMALJSKE
$ 29.01.2010. u 11:27 Dok god vi mislite da ste zrtve, a Srbi dzelati - nista od Bosne. U vasem slucaju zrtva je jedino zdrav razum. Zablude u kojima vi zivite su toliko velike da vam mozda nema spasa. AKO VI IMATE\" ZDRAV RAZUM \"ONDA HVALA JA CU RADIJE ZIVJETI U ZABLUDI
@suocavanje Pridruzi se Pipi, logicaru! Zajedno ste jaci.
Zamislite da Jevrejima kazu da su i nacisti zrtve ? Najlakse je ziviti u lazima i obmanama i stvaljati istinu pod tepih, Nijemci su bili odgovorni , ozbiljan narod koji ne trpi kukavicluk a ovi ne smiju pogledati istini u oci najlakse je ziviti u lazima i obmana !
@gavrilo Pusti kre-tena. Njega je bog vec kaznio.
@pipo pipo, yebem ti maajku ustassku i mudzahhedinsku i fasisticcku i genoccidnu i imbecilnu... i dabogda ti tvoj allahh uzeo i to malo pameti sto imas, i kompjuter i tastaturu i dao ti lopatu u ruke da radis nesto pametno i korisno
svaka cast na komentaru!
help bozina pliz
Uh, ovaj Pipo od rane zore kenja.
Dok god vi mislite da ste zrtve, a Srbi dzelati - nista od Bosne. U vasem slucaju zrtva je jedino zdrav razum. Zablude u kojima vi zivite su toliko velike da vam mozda nema spasa.
Nacisticka srbija je najveci monstrum u Europi bez casti i srama ,bez svijesti i samilosti!DOKAZ da ona i dalje cuva i ne isporucuje hitlera kasapina mladica! srbija=ubica! BiH4EVER!
E svaka cast STLMARINE Dobro sastavljeno pa oni su nas napali mi smo se branili i sad pokusavaju da izjednace zrtvu sa dzelatom pa ovi srbi nisu normalni majke mi moje nebeski narod zive u snovima
To je isto kao kad bi Njemacka trazila izvinjenje za svoje poginule civile u Drugom Svjetskom Ratu. Ali Svabe su civilizovani, pa su se izvinuli, uveli zakone da se holokaust nikad ne ponovi i okrenuli se buducnosti. Balkanski glupani samo gledaju u nazad i ako ne znaju, onda izmisljaju fantazije o svojoj istoriji.