Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj \"prijelaz\" haha...kakav seljakluk i nepismenost. Pa šta vi mislite kako je ispravno strijelica ili strelica? E ku*** i novinara.. mada nije ni čudo pošto vi još uvijek nemate gramatiku i pravopis pa vam se sve pomiješalo.
sjooo, kad sad siptari i sa KFOR-om zarate! hehehe!
ne daj shiptaru ni da dishe! a kamoli da prelazi!
Vidovdan u nebo gledam prolaze vekovi secanja davnih jedini lekovi Kud god da krenem nazad se moram vratiti ponovo jer mi postaviše carinu na Kosovo carinu u moju dušu Kosovo Vidovdan k\'o vecni plamen u nasim srcima kosovskog boja ostaje istina Vidovdan oprosti Boze sve nase grehove i vizom daruj kceri i sinove
GOTOVA PRICA tadicu-trla baba lan
ove bezizlazne situacije srbima bas idu od ruke:P ako su kinezi izmislili šah, onda je sigurno srbin prvi odigrao pat poziciju.. samo jos da cujemo naseg dodija kakvo je njegovo stajaliste po ovom pitanju i da li mozemo da ocekujemo carinarnicu na dobrinji i vracama xD cirkus se nastavlja!!!
samo posmatrajte i jedite se od muke...hahaahaha...sve ce vam se vratiti mamu vam genocidnu