Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je djecaka, mladosti -tuzno Treba sacekati da policija izvrsi uvidjaj .sve ce se saznati
strašno sućut njegovoj porodici stradalo dijete blizu kuće baš grozno krivci trebaju odgovarati.
Јадно дијете...знао сам де ће се овако завршити.. :(
:’(
@klix; ukinite komentare MONSTRUMI
Ovdje sreće nema, bi bilo kad bi se protjerali svi muslimani, ovo malo hrvata, a onda i srbi, sve do jednog, goni to sve u mater......
I onda fratar Matijevic pred papom zbori o prastanju. Pa moze li se oprostiti ubistvo ovog djeteta ?
ovdje nema prastanja.
zašto se nije objavilo da je srbija izgubila od Danske? Ovo je multietnička zemlja, nije mi jasno. Žao mi je zbog toga, jer je jasno da se vrši diskriminacija bosanskih srba.
nije mi jasno, pa kakva to zvijer moras biti da ubijes jedno dijete, mislim volio bi sjesti oci u oci s takvom zvijeri samo da vidim njegov profil, da vidim kako izgleda neko ko je to sposoban uraditi, cak bi volio sa njim i prozboriti koju cisto da vidim sta mu je u glavi. mislim fakat ne kontam majke mi...
i poslje razgovora na vjesala
zakon je sve kriv treba vratit ozloglašene zatvore u funkciju jebo više ovu demokratiju.
Zalosno, al kada ne zatvoris zlocince koji su harali godina po ovm krajevima i palili ubijali zene i djecu kako neko misli da ce oni sami stati. Toliko oruzja po kucama da se djeci da primjer kako da ubijaju i da je to blizu za sve njih. Sramota, nadati se da ce ove zlocince ma ko bili uhapsoto i pravedno kazniti za svaku sekundu onoga sto je ovo neduzno dijete prezivjelo.