Regija
0

Srbija: Pronađeno tijelo nestalog dječaka

Klix.ba
Foto: Blic.rs
Foto: Blic.rs
Mještanin mjesta Banatska Subotica pronašao je tijelo koje odgovara opisu nestalog dječaka Stefana Ilića (12).

Nesrećnog dječaka je pronašao Jovo Grujić dok je vodio stoku na ispašu. Tijelo je identifikovano kao nestali Stefan Ilić, piše Blic.

Nađen je na 500 metara od njegove kuće, u kanalu rijeke Karaš.   Uzrok smrti se još ne zna, a tek će se nakon obdukcije znati više detalja. Za sada se ne zna da li je Stefan upao sam ili je bačen u kanal.   Podsjećamo, mali Stefan Ilić je nestao u subotu oko podneva, i od tada ga traži policija.   Policijske patrole su se nalazile na svim prilazima Banatskoj Subotici, detaljno su provjeravana sva vozila dok su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali rijeku Karaš.   Za dječakom se tragalo i u susjednim mjestima pa je tako policija i u Pančevu i Beloj Crkvi ispitivala sve koji su se dovodili u bilo kakvu vezu sa dječakom i njegovom porodicom.

Foto: Blic
Foto: Blic
  Svi granični prelazi su bili strogo kontrolisani, uspostavljena je saradnja i sa rumunskim kolegama, a fotografija sa opisom dječaka je bila na svim elektronskim medijima.   Prvobitna informacija je bila da je dijete oteto, a pojavili su se i snimci vozila za koje se sumnjalo da je učestvovalo u otmici.   Policija je od njegovog nestanka ispitivala članove porodice i stanovnike ovog mjesta nadomak Bele Crkve.   Roditelji su saslušani u subotu i nedjelju, poslije čega su izjavili da nisu krivi i da tragaju za nestalim djetetom.   Lokalni mediji u Beloj Crkvi su čak objavili snimak automobila kojim je navodno otet dvanaestogodišnji Stefan Ilić.