Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo polako i redom.Helikopteri dronovi SU25 S400 itd.
😂😂😂😂😂😂😂kad ćete od Bangladeša tenkove kupovati?😎
Hmmmmm....koji ce joj ku*ac??? ZA RAZBUKTAVANJE POŽARA NA BALKANU???!!!
S ovim helikopterima Vucic vraca Zadar i Maslenicu u ruke vaskolikog Srpstva. Hau jes nou
Moze vratiti samo moj ......sto je vraćao vraćao....U ostalom taj dio nikad nije bio Srbija pa nece ni biti....PUSTI SIROTINJSKI SNOVI.
Sta ne pitaju komsije Hrvate? Koliko znam imaju citavu eskadrilu parkiranu na Plesu. Oni bi im dali za djaba. Jesu stari ali malo koristeni. Samo za Oluju.
Samo se vi naoruzavajte, i Hrvatska i Srbija...djaba vam to sve...i bosnjaci ce biti spremi..samo da zavrse ove bitnije stvari ..Osmicina diploma, Sebijin magistarski, Hamidov kontrolni iz MAT, Sadikovu ispricnicu iz 7. razreda Osnovne skole...
Ovo su leteći tenkovi. Imaju jak oklop i oružje. Srbi će dobiti povoljno a dijelove će dobiti od Rusa
A traktore dzaba od NATO-a
Srbe neće pobiti pandemija, uradiće to NATO, biće primoran na to da bi zaštitio razum i mir.
Dzaba im :) U drugom poluvremenu samo da dođe do naših ruku, najbolji borac je onaj koji ima srpsko naoruzanje, hrvatski bezobrazluk i islamsku vjeroispovjest
Pa svaki rat ste izgubili, ja ne znam sto se toliko udarate u prsa srpska junacka?