Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bona libo te racku
Friz k'o u Carli Caplina😂
@likvidator Milokrad kad ode u posjetu kod barnabicke ne moze da sjedi mirno nekoliko dana, ghuza ga nesto boli tada.
Kakvi paćenici majko mila!
Oni uzivaju u vanrednom stanju, Vucic ce to iskoristiti da pohapsi one koji su protiv njega, kada se malo slegne situacija.
Oskara za najbolju glumu za nekoliko godina dobija Aleksandar Vucic...svaka mu cast kakvim se on kretenima okruzio i radi sta oce..
Gospodin Ana Brnabic
Oni sami sebe ugnjetavaju
@TheYupppie2 A Izmetbegovic i njegovi SDA paraziti nas ne ugnjetavaju ?. Komsije su se bas lijepo snasle, pomazu im i Turci i Arapi i Kinezi. A sta je Izmet uradio da pomogne nama ? Znao je Erdoganu organizovati predsjednicku kampanju u po Sarajeva prije par godina, iako se predsjednicki izbori u Turskoj ne ticu Bosne. Ticalo se samo Izmeta, njegova 2 luksuzna stana u Turskoj, kao i bankovnih racuna. Erdoganov konkurent nije bio naklonjen Izmetbegovicu.
Jaki euoropski morali po kaki pa lizni Ana Brna bijac.. treba joj dat dijete da ga tata Ana na pravi put odvede.. mrssss
Iritantna pojava..👹😈
Srbija alijas Sjeverna Koreja!!!
dobar premijer
Ova vlada sve losije radi, sve vise povladjuje lopovskim botovima preobucenihm u novinare..stranim placenicima, domacim izdajnicima koji prenose lazne vesti sireci paniku u zemlji koja je u vanrednim stanju. Lazne vesti je danas cak i Reuters demantovao ali problem je sto ce vec sutra da usledi nova laz. Dugo se vec lomim za koga cu glasati na narednim izborima..bice to lista SRS Dr. Vojkan Sekuralac. Strani placenici ce da vuku bukagije na robiji kad Seki preuzme vlast.
Glupa i izgleda ko Dr. Mehmet Oz
"Nek sads ratne igre prestanu, jer niceg vise nema u tebi, u tebi, u tebi,... kvrc, osim dilde, osim dilde, osim dilde,", ufh pokvarena ploca... .... koji bolesnici, pa oni samo mastaju, pricaju, sanjaju o ratu, kolko su vojske i policije izveli na ulice, mislim da se i korona prepala i SAKRILA, sad je problem i naci je, tu ne pomaze ni optija na puskama, preslaba je.
Po uzoru na njihove žute prijatelje i srpsko osnovno oružje laž,laž i samo LAŽ
ova samo razmislja kojim ce dildom veceras ubiti onu svoju plavusu
Koji cirkus.
ma vi ste ionako paglu narod zivite u nacionalizmu i pomisli da ste nebesli narod pa ste napadali sve redom i uvijek ste bili donji
Draga premijerko, da ste imali u skoli ONO i DSZ, znali biste kako se zove ovo stanje. Ako smatrate da ste najvise uradili po pitanju informisanja sa brojem prikazivanja predsjednika u toku dana, tu ste za Ginisovu knjigu rekorda. Covjek ne da nikom da progovori. Vrhovni komadant, epidemiolog, doktor, inzinjer, itd.