Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice tu rata samo je pitanje dana ili kojeg mjeseca... nažalost od Srbadije se nikad nece moći mirno živiti...
Niko ne SME da vas BIJE!
Albanci će to pobacati u Ibar, traktorojada na vidiku...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Podizu je tri puta hefticno
U Pirotu narod umire i padaju po ulici ko kruške sad treba sakriti katastrofu sa problemima na Kosovu. Pola grada će pomrijeti nešto sad nešto kasnije. Amonijak ih podavi oni pričaju o Kosovu.
najvisi stepen da dobiju po guzici ... again :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da su se Kosovari jako prepali zbog toga ;)
Zamislite izjavu jednog predsjednika države.Pa te puteve i nekorisne Albanci na kojima su barikade.Zamislite te morbidnosti.Pa idiote možda sam ja na proputovanju za Makedoniju. Od kud nekome pravo da blokira slobodno kretanje ljudi? Neće biti napretka za EU dok Srbiju neogradi betonskim zidom od 6 metara samo sa izlazom prema istoku.
Komentarom na komentare : U zadnjih dvadesetak godina pojavila se matra kako su srbi "gubitnički narod" . Možda su zato oni "pametni srbi" prešli u katoličanstvo pa sada čine više od polovine "hrvata" , a dobar dio se poistovjetio sa vjerom muhamedovskom pa je sa Titinim blagoslovom postao narod (muslimani 1972.) a potom devedesetih postali "bošnje" sa "bosanskim jezikom" .
po zna koji put
"Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kao vrhovni zapovjednik oružanih snaga, zapovjedio je......." > hahahahahahaha .... koja šala. Kao ono da će biti svjetski prvaci u Kataru....Ma daj klix, ozbiljno... ovaj opet onaniše pred vlastitim narodom!!!!!
Joj hoće vas NATO opet otrest' k'o balu, i treba kad' ste konjusije.
Ja, i? :D Kakva borbena gotovost? To bi bio najkraći rat u istoriji. Kosovo je država, samo Vučić traži naćin da to obajvi :D
Hahahahahahha
Pukni zoro
Srbi i kosovari extremni nacionalisti
Ovi bas traze novi rat. Al Kosovari ne smiju nasjesti na njihove provokacije.
Hahahahahahha vlahaneri hoće da brane Kosovo a voz im iskače iz šina hahahahahah. Isto kao njihova braća Rusi, hoce da osvoje Ukrainu sa puškama iz prvog svjetskog rata i tampon ulošcima za previjanja rana.
Kaže vojska štiti srbe ma gdje žive,i kaže da im vjerujemo u BiH nikad...
Uh uh sto su vaaazni, te uniforme, sve hebaci majki...vazda zeljni krvi i sukoba fujjjj bolesnici
Bravo Kosovari, bravo KURTI, tako to rade oni koji vole svoju drzavu a ne ko mi Jadni dadosmo sve za fotelju, vučić i srbija poznati okupatori i pokretači sviju ratova na prostoru bivse Jugoslavije. Živjela Država Kosovo Živio Kurti