Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah pa prvo pogledajtu Bosnu, koja se raspada u svakom mogucem smislu, a i teritorijalno se rapspada i podeljenja je na razne narode!! Srbija ide ka evropi, razvija se , gradi se, niko nas vise nece zaustaviti da Srbiju dovedemo u normalno stanje! ;)
mojne bre biti takav mi smo srbi - mi smo ludi BREEEEE!
odlazite na kosovo ravno al sa pasosem, a to da se ne vratite je pozeljno
@Amer SIKTER VL:AŠINO S KOLCA ĆEŠ TI HROPTATI...
@Amer jel ti se ovo zaglavio caps lock.....ljakse
Hriste Bože raspeti i sveti, Srpska zemlja kroz oblake leti. Leti preko nebeskih visina, Krila su joj Morava i Drina Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo, Odlazimo da se ne vratimo. Na tri sveto i na tri sastavno, Odlazimo na Kosovo ravno. Odlazimo na suđeno mesto Zbogom majko, sestro i nevesto. Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo. Odlazimo da se ne vratimo. Kad je draga da odlazim čula, Za rever mi neven zadenula. Zbogom prvi nerođeni sine, Zbogom ružo, zbogom ruzmarine. Zbogom leto, jeseni i zimo. Odlazimo da se ne vratimo.
@knfjuz SINKO GRDNO GRIJESIS, NEGO SE BRINI DA TI I TVOJE MEJTEFLIJE NE NESTANETE IZ EUROPE.....SRBI SRBIJA VISE NIKOME NE SMETAJU....HRVATSKA JE RIJESILA \"SRPSKO PITANJE\", A AKO MALO CITAS NOVINE MORAS DA ZNAS D AJE NA REDU RJESAVANJE \"PITANJA MUSLIMANA U EUROPI\", MOJ TOKMACE....ZAR NE VIDIS,JADNICE DA SU SABILI MUSLIMANE IZ BIVSE JUGOSLAVIJE U DVA TORA:KOSOVO I 24% BiH I DA JE TO CILJ RATA I BIO A NE PITANJE SRBA I SRBIJE....RAZMISLI MALO, NEMOJ SAMO DA SJEDIS, RAZMISLI I NE BLEJI IZ TORA BEZ VEZE, NE TRAZI BLAJA JER CES GA NACI SIGURNO....
U ožujku?
Legio Patria Nostra!
sve sam sigurniji da je srbija prokleta zemlja..... definitivno ce nestati kao sto je bila nestala 1914, otislo je kosovo a evo vidim i vojvodina se sprema, pa onda vjerovatno i sandzak. sve mi izgleda po scenariju iz knjige koja je napisana prije 20 i nesto godina....od slabe majke i djeca bjeze.
Joj vidi babinih jarana :P
Da li je moguce da postoji PODIGNULO optuznicu.Totalna nepismenost novinara.