Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIkad ovo Srbi ne bi uradili, da nisu skontali kako bi progoni i uhicenja nevinih ljudi, zrtava, poput Purde mogli kostati upavo njih i biti potvrda direktne umjesanosti u agresiju na Hrvatsku i BiH.
Dobra vijest , noci neprespavane u zatvoru se nemogu platiti samo on zna kako mu je blo ,ali se nadam se da ce naci nacina da odere tuzioce . Sretno Purda.
@Ja imena 03.03.2011. u 19:32 To mu je nadimak \"tromblon\" jer ga je tromblon pogodio i čovjek preživio
Hrvati su crna vojska Vatikana...
dajte ljudi budite ozbiljni, svi znamo sta je nama srbija uradila.. a sad bi oni sve redom optuzili za to, svi su osim njih.. pa pogledajte Karadzica kakve nebuloze prica u Haggu.. evo i ovo je jos jedan dokaz, da su samo oni krivi i da nemogu svaljivat krivicu na druge!
\"Petra Janjić Tromblona\"
Srbijanac imaš li kakovih problema
Pravda je pobijedila. Puno sreće Purda
@ Englez - ti ono zoveš bombardovanje?
Misliš Miloševićevićeva socijalistička ratna mašinerija?
Dokle cete vise ponizavati branitelje,ljude koji su stali protiv miloseviceve fasisticke ratne masinerije! Neka je na sram i Hrvatskoj i Bosni! Prudi zelim sve najbolje u zivotu!
Ja nisam reko da je ON radio jade,nego svi koji su radili.i odkud svi znaju da je bas on nevniasce?,pa ne bi ga dzaba prozivali i ganjali.Nisam ni na jednoj strani, ali od najveceg nevinasceta ispadne ono cemu se covjek najmanje nada. Tako da mnogi ovde lupaju bez veze.
SRPSKO TUZILASTVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! j.e.b.a.l.o vam SRBIJANSKO TUZILASTVO mamu b.al.i.j.sku
Meni se čini da si \'glupko\' ti, ne znaš ni ko ga je uhapsio a došao/šla si da komentarišeš. Znaš li uopće o čemu se ovdje radi? Helem, kako god, još jednom se pokazalo da su Servi kontaminirali sve pore vlasti u ovoj fašističkoj Dejtoniji...svaka čast Tužilaštvo BiH, dBd vam djeca na Kubi ljetovala i to u Zlajguzanovom aranžmanu!
Tacno. Samo sto se ovdje ne radi o covjeku koji je, kako ti kazes radio jade, vec nad kojim je vrsena strasna tortura i zlocin.
Vidim sve pametnjakovic do pametnjakovica...odkud vi znate da je nevin? svako ko je radio jade u ovom prokletom ratu treba da bude kaznjen.
Sretno Purda. Da mi zivis jos sto godina i da se razracunamo sa srbonacistima za uvijek. Hrvatska do Zemuna.