Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je onaj lik iz komsiluka sto pravi spletke svima pa se zavadi sa citavim haustorom i onda ide po drugim haustorima i prica kako su komsije lose
@manipani I onda te komsije prijavi policiji-i onda dodje do suda i sud presudi da je kriv taj komsija sto je zvao policiju!
@manipani I onda kad ga sud presudi da je kriv...onda on kaze...sud laze i krivo predudjuje jer u njemu sudi bosnjak sto je iz sda...a ovaj presudjen kofol zato sto je hrvat....i samim time je ugrozen!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Naime Crna Gora je donela odluku kako sve drzave koje imaju preko 25 zarazenih na milion ne smeju uci kako ne bi ugrozili zdravlje njenih gradjana. Veoma korektna odluka, ALI Zbog cega se onda Austrija i Poljska ne nalaze na tom spisku jer obe prelaze taj limit, kao i Srbija? Znaci Austrija i Poljska iako imaju preko 25 zarazenih na milion nece ugroziti gradjane Crne Gore, ali Srbija hoce? Licemerno, i providno.
karaj male srbe,nejake i nemoćne bolesnike
Sve ono sto je Bakir Bosnjacima to je Milo Crnogorcima puta tri samo Mili istice rok trajanja i uskoro ce ga arhivirati.
izbice rat kuku meni u njemackoj
Jeli ovo srpski portal!? Samo pitam.
Jao vjesti evo sad cu da se nerviram,boli me ona stvar za jednim i drugima totalno nebitno.
Ako se crnogorci naljute, pa povuku svoje kadrove, osta Srbija bez svih direktora !!!
Može se Đukanoviću ovako kada mu je NATO iza leđa. Vučić sa svojim Rusima može na ovo samo da pjeni i izaziva podsmijehe svog naroda. AV.
Jel ima i jedna zemlja u regiji da srbija nije u losim odnosima
Ovo se zove nemoć !!!
Sarajevo grade mojj , avioni Crne Gore dobro došli i ugodan boravak u velegradu .
Ok posteno al zasto se onda srbija buni kada njima kosovo vraca istom mjerom...
@Pimpek zato što je Kosovo I Metohija deo Srbije
@Pimpek jbt ovo izgleda srpski portal zar ima ovoliko srba na kljixu
šta im je....?
Taman da Srbi fino kupe prnje i pravac u Tursku kod babe Erdogana dje im je mjesto. Sigurno ih nisu zaboravili pra pra pradjedovi iz Carigrada.
Od velike Srbije ostade fildžan država ahahaha. Karma is biČ
@BRATEUU I dalje MNOGO veći i brojniji od vas
Što kažu, il ne valja Mujo ili ne valja selo. Pametnim Dosta.