Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ BiH ja mislim da je krajnje vrijeme da vise priznate to Kosovo..... :)
KOSOVO = REPUBLIKA
Joj Srbadijo sa ogromnom bijelom kugom za 20 godina nece biti nikoga u srbiji da vas pokopa kako rapidno nestajete ko narod a vi bi u evropsku uniju. Ni albanski natalitet vam sada ne bi pomogao u konacno bioloskom istrebljenju. Dok se srpkinje najvise na svijetu seksaju svake godine imaju 300.000 abortusa :) Nacija za kolektivne psihijatrije
.
Safet Susic PAPE, selektor BiH
B.a.l.i.j.e vi slobodno mozete da pakujete kofere i pravac Turska i Iran posto ste jedini narod u Evropi kome tu nije mesto!
Srbi su genocidni na Turke,to su korijeni
Serbija zemlja ratnih zlocinaca, siledzija, kriminalaca, ubbica serbskih monstruma ceka pozitivan odgovora od EU-e......jadna Evropo, kad ti je serbija dobra...!!!
Ma.mu vam može li im se još šta pustiti
Ihhh, ocekujem i ja da postanem milioner al nista...
Samo da što prije uđu u EU da se možemo lako obračunati sa našim pravoslavcima
zar necete u uniju sa Uzbekistanom,Turkmenistanom i Štajaznamstanom ?